Tuesday, January 26, 2010

UDA DAN LAWAK OS

uda bekali-berkali berkata..pizz ang buat la blog..buat la..buleh kita sama2 kutuk boss n college kita ni..tp aku xlut sket pun sbb aku rasa xreti nk bercerita apa tah lagi nak menulis..takat jadik pembc setia blog kengkwan aku tu xdak hal la..lagipun aku ari2 menghadap pc jer goyang kaki mkn gaji buta so buleh la nk layan komen or kritik entry kwn2 aku tuh..tp ayat pembakar semangat uda yang aku xleh lupa bila dia ckp aku ada talent buat blog sbb aku lawak mcm OS membuatkan aku rasa bersalah andai permintaan uda tidak di pernuhi sbb dlm sejarah hidup aku tak pernah la org iktiraf aku selawak OS..terima kasih uda ats pengiktirafan luar biasa itu haha..so dari titik mula itu lahirlah cerita cik stickynote yang aku puas perah otak nk letak nama pa la kt blog aku nih??ni sure puas kena gelak ngn kwn2 ni..pizah ada blog oiii…dulu fs pun xdak..fb pun pooh pksa n rayu buat..tup2 ada blog!!!kengkwan aku sudah sedia di kutuk haha…so amacam my 1st entry???ada ms depan cerah x aku sebgai blogger..ewah dh pndai blogger2 skrg..haha…