Tuesday, January 26, 2010

UDA DAN LAWAK OS

uda bekali-berkali berkata..pizz ang buat la blog..buat la..buleh kita sama2 kutuk boss n college kita ni..tp aku xlut sket pun sbb aku rasa xreti nk bercerita apa tah lagi nak menulis..takat jadik pembc setia blog kengkwan aku tu xdak hal la..lagipun aku ari2 menghadap pc jer goyang kaki mkn gaji buta so buleh la nk layan komen or kritik entry kwn2 aku tuh..tp ayat pembakar semangat uda yang aku xleh lupa bila dia ckp aku ada talent buat blog sbb aku lawak mcm OS membuatkan aku rasa bersalah andai permintaan uda tidak di pernuhi sbb dlm sejarah hidup aku tak pernah la org iktiraf aku selawak OS..terima kasih uda ats pengiktirafan luar biasa itu haha..so dari titik mula itu lahirlah cerita cik stickynote yang aku puas perah otak nk letak nama pa la kt blog aku nih??ni sure puas kena gelak ngn kwn2 ni..pizah ada blog oiii…dulu fs pun xdak..fb pun pooh pksa n rayu buat..tup2 ada blog!!!kengkwan aku sudah sedia di kutuk haha…so amacam my 1st entry???ada ms depan cerah x aku sebgai blogger..ewah dh pndai blogger2 skrg..haha…

9 comments:

  1. hahahah! kan aku dah kata. ang memang lawak. ang tak taw betapa ketaq aku nk kelik entry pertama ang n aku arap aku pembaca pertama [skrol kt bwh kot2 dah comment dr cik epal ijau. Fuh xdak!]

    ang memang ada bakat yg jaoh lagi hebat dari OS yg terpendam. ang ja malas nak korek.

    teruskan la wat aku gelak smp nampak gusiand tercongek idung dengan cerita cik stickynote ang. lawak lawak lawak

    dekat belog hadra selalu aku baca ayat2 cinta dan pujangga. kat belog ang aku xmo tengok tu smua.tp kalo ang da ada pakwa n terasa nak cerita, aku rela membaca. tp make sure lawak naaa

    yessss!!! bila ang dah ada belog, makin rancak la kita nak kutuk bos kita. yes yes yes!

    kalau ang nak masa depan yg cerah sbg blogger, pastikan tiap2 kali ang berbelog, ang dok di bawah cahaya lampu yg terang benderang. jangan sesekali ang berbelog di dalam gelap. sesungguhnye kegelapan itu membawa kesesatan

    bila aku ckp ang lawak mcm OS, aku xmaksud nak samakan ang dgn OS apatah lagi nak samakan gigi ang dgn gigi OS. utk pengetahuan ang, dengan giginya itula dia dikenali dan disegani [tp awat stil ada yg xkenai OS masa dia bwk teksi na???]

    aku nak komen banyak lagi. tp takot nt org kompius mana 1 komen, mana 1 entry. so aku berhenti mengomen di sini

    pizz...teruslah berkarya naaa!!! tajuk belog ang lebih best dari tajuk belog aku. tajuk belog aku cam setan ja. huh!



    p.s: tajuk entry ang seolah2 berkata aku yg seperti OS. owh tidak!!!

    ReplyDelete
  2. pizz.. lepas ni ang buleh la add belog terapi kambing tu kt blog list ang. hahhahah!

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    tu dia panjangnya komen..
    tp xpa sbb aku tau itu
    adalah tanda sokongn hg terhadap aku..
    kuikui...insyaallah akan aku sematkan
    kta2 perangsang dr hg ni dlm sanubari aku..
    terapi kambing??itu kena tny cik jiha..
    dia lebih arif haha

    ReplyDelete
  4. klo Terapi Kambing xboley, ang wat Perapi Kambing ;p

    ReplyDelete
  5. Memang aku kompius mana satu entry pijah, ngan mana satu komen si setan ni.:))

    pijah da ada blooooooooooooooooooooooooooog. dulu fs pun takdek! muahahaha..

    kejap. kejap. tu ada ati nak aku edit bground la tu kan? gadget2 suma tu kan? camni pun ok apa. putih suci bersih je macam ko.

    jgn samakan ngan blog uda. sama macam tuan dia la. setan. tu pasal kaler itam. banyak pencemaran. eh, silap. da tukar kaler putih gak kan, da? tipu sume keputihan tuuu...

    ReplyDelete
  6. ngutuk nmpak haha..
    xpa2 aku dh ready kihkih
    sejak bila ko pangei aku pijah ni??

    ReplyDelete
  7. uda camna nk buat blog list tuh??
    haha sy budak br beljar..:P

    ReplyDelete
  8. sejak arini laaa..
    haha..jgn harap aku pangei hg stickonote kat sini.
    muahaha..

    blog list u buat kat layout - page elements - add a gadget - blogg list.

    buat sendiri la ye..

    ReplyDelete
  9. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete