Tuesday, February 16, 2010

Bila terasa rindu

Dulu selalu dgr hot. dgr fafau ngn fbi bising2 waktu pagi. buleh la nk gelak sorang2 dlm keta. tp sejak ada rakyat pagi kat Xfm ni rasanya dh jarang dgr hot. suka lagi layan ray ngn hanif. dgr mamat dua org ni melalut. Paling syok time kelas bahasa inggeris. Comel ja dgr trademark segment tu “ selamat pagi cikgu”. tak tau ler ray ni buat2 tak reti or english dia mmg hancur. bgus la jugak teacher hanif ngajar student ray yg sengal ni. kita yg dgr ni pun dpt belajar pekataan br. ada pekataan yg sebelum ni aku tak tau tp buleh tau bila hanif suh ray buat ayat. Tiap kali ray buat ayat dgn tiga perkataan yg hanif bg mmg kelakar jadiknya. mmg hancur. tp biasa la nama pun belajar kan. Setiap kali tu gak la ray akan dpt habuan. habuan rotan. tp bila dtg ja part brother love terus tukar hot sbb nyampah dgr kisah cinta2 monyet bdk2 skol ni. ngada2 ja lebihnya. mcm nk penampar ja aku rasa. tabah ja brother love ni layan.

sejak layan rakyat pagi ni aku dh update pasal lagu2 indi. Byk band2 dan lagu2 indi yg aku tak penah dgr aku tau. baru la sedar kepala aku leh layan2 lagu2 camni rupanya. kecuali satu yg aku mmg tensen dgr. lagu ana rafali hujan bunga di kuala lumpur. amenda la lirik dia tu? tak bley blah. so aku pangkah terus. noli ckp aku dh berubah. aku dh update pasal lagu. klu dulu org dh nanah telinga dgr aku br nk perasan lagu tu sedap. sekrg dh maju ke depan sket. Mana tak nya, ari2 drive p keja so dgr la radio. Update la sikit2. Siap leh main2 kuiz teka lagu ngn dia. Takjub dia bila aku leh jwb suma soalan2 dia. Puzah lak tekejut bila aku leh sebut lirik nobody wonder girls dgn betul. Benda yg paling aku fail sebelum ni. Sampai aku tak dak dlm list sebagai pelampung la klu masuk rancangan jgn lupa lirik kt astro tu.

Ckp pasal lagu, dulu aku mmg tak hambik tau pasal2 lagu terbaru di pasaran . sekali satu umh yg diketuai uda cop lagu dafi bila terasa rindu lagu tu lagu faveret aku. alasannya tiap kali bdk2 umh pasang lagu tu aku sure kuar bilik huuu.. kebetulan ja la kwn2!!. Bersungguh2 lak bdk2 ni sakat aku. smpai skrg pun ada lagi saki baki sakatan lagu dafi ni. Tp tu la yg jadik kenangn bila msg2 dh duk jauh pun. naseb baek la jugak ms lagu aril menatap mata mu kuar kami suma dh tak duduk sekali. klu tak free2 ja aku kena cop lagu tu lagu faveret aku plak fuhhhh…

6 comments:

  1. heheheh! wei pizz, bila aku dgr lagu menatap matamu tu pon aku ada tingat kt ang hahahah! sumpah!

    aku igt aku sorg ja xsuka lagu ana rafali, ang pon sama. tah hapa2 kan lagu dia

    ReplyDelete
  2. aku tak penah dengar lak ana rafali tu.
    tapi aku dengar lagu menatap matamu pun, aku dok teringat kat ko jugakla, pijah..


    --- mmg trademark ko lagu camtu kan..kahkahkah..

    ReplyDelete
  3. mmg tah hapa2 lagu tu..
    dgr ja lagu tu terus aku tukar channel..

    aril??
    aku lebih rela di gelar suka lagu dafi dr lagu mamat poyo tu huuu....

    p/s had, uda jgn lak hampa cop drama kau dan aku
    tu drama feveret aku..mau muntah hijau aku huuu

    ReplyDelete
  4. hahahaha..baru ingat nak cakap tu drama ko..
    hahaha..bukan ke?:)))

    ReplyDelete
  5. cisssssssss...
    satu penghinaan untuk aku klu di katakan aku suka drama bdk2 cacat tuh..

    ReplyDelete
  6. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete