Sunday, February 7, 2010

:: February ::

Entry kali ni just nk wish sesuatu di hari dewasa mereka..

- 01 February 2010 –
Birthday opismate merangkap kwn sama2 xbetul..
Juga seorang peminat setia halimah jonggang..
Tak suka org wish and smbut birthday yer??
Nah besar punya kami tulis kat sini..
“HEPI BIRTHDAY LIZA”!!

- 06 February 2010 –
Birthday budak sengal sorang ni…
Tp sengal2 dia pun aku ambik kesah gak pasal dia..
Sbb dia sorang ja adik aku.
So jgn tny dr mana dia mewarisi gen sengal tu klu bukan dari aku huahua
Cukup dia 22 thn arini..dh buleh p mengudi pun..
Tak leh ingt ayat dia ms aku 1st time ngundi dulu..
”hg tau ka nk pangkah camna tu???”
sengalkan adik aku??so kurang2 kan la sengal yer budk kecik!!

- 07 February 2010 -
Birthday kawan sama universiti, sama kampus, sama course,
sama kelas,sama rumah dan sama company..
Jawatan??? Lagi mau tnya??
Kompom la sama jugak haha.. library executive!! bangga x uda???
Cuma yang tak samanya gaji dia lebih satu billion dari aku ja la haha.
Uda san..Otanjobi O medeto gozaimasu..
kata belajar jepun dulu kihkih…

- 10 February 2010 -
Birthday budak nama akihalu..
Tua dh si akihalu ni rupanya..
Buat la perangai seiring usia yer akihalu..
Smart tak angka tarikh birthday dia??
10.02.2010

- 11 February 2010 -
Birthday anak tuan habib..
Budak baik..gadis ayu..haha..kembang la tuh!!
selamat ari lahir yg ke 25..
Semoga semua impian jadik reality thn ni ya bebeh!!
Sarange!!

- 14 February 2010 -
Cuti Chinese new year yehaa!!!
Birthday abg syg cik jiha..
Ingt sbb dia lahir bulan February gak..
So bro hepi 25th birthday!!
Jgn tgu lama2 nti lama2 dia di ambil org!!!haha

Itu ja kot manusia2 yg rapat ngn aku yg birthday nya jatuh dlm bulan February…
Hepi birthday all…=)

6 comments:

  1. owh..happy bitrhday in advanced ya..hehe..aku ja bukan bulan February..utk abg tersayang i lap u..hahahah..Pizah..i lap u too..Huda senget pon..hahah..buat c'pah i lop u jugak lah..hehe..btw everyone..happy birthday:)

    ReplyDelete
  2. klu hg bulan dua sure nama hg ada dlm list ni
    hehe...lup u too la mmmuahhhhhh

    ReplyDelete
  3. hahah. xsangka upanya ang ni kakak yg penyayang. heheh ada gak entry pasai besdei no.. nanti besdei ang aku wat entry baguih punya [sebaek besdei ang xjatuh pada ari cuti aku]. sampaikan salam aku kat adek ang yg ensem tu nah!

    oit jiha! ang panggei aku uda senget?? cis cis cis dan cis lagi. aku mana ada senget. kalo ada pon cume teleng ja kot. itu pon siket sangat. xpala, aku senget, ang plak x center! buleh dak lagu tu??

    ehh..14 neh arijadi abang tough aku?[hahah saja nak saketkan ati ang jieha!]. i lap u more than budak tidak center itew, abg tough-ku!! kahkahkahkah!

    piz, mlm ni aku nak bicang2 dgn pakcik aku nak wat entry bebentuk mcam mana utk ang.. jengjejeng!!!!!

    ReplyDelete
  4. huahua..
    neves nk bc entry hg sok nih..
    mlm ni dh xlena tidoq dh...haha

    ReplyDelete
  5. oit uda senget..mg hg senget pon..hahahaha..sama ja xcenter mcm aku..14 nie ari jadi abg tough hg n kekasih atiku..wawawawaa..xsbaq tggu hari itu..best3..hahhaa:)

    ReplyDelete
  6. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete