Thursday, February 11, 2010

terima kasih!!

haha..akhirnya..blog aku berwajah blog..
terima kasih kepada had sbb sudi buang ms edit blog aku ni..
mmg kena ngn taste aku la had.simple mcm yg aku nak.
paling penting favourite kaler aku biru ngn putih maintain haha.
siap cari gmbr tuh.terpksa la aku ngaku aku sengal.
nk jadik blogger tp mls nk explore siap merayu kat ko suh edit hehe..
ada hikmah sakit arini.sanggup ja ko edit kan untuk aku..
mana nk cari kwn yg baik cam ko ni??(habis2an ni bodek haha)
ala dulu aku edit gmbr untk ko skrg ko edit plak blog utuk aku hehe…
Pasni ckp ja nk edit gmbr apa.sanggup ja aku buatkan..
Terima kasih ya had ;)

Sok broadband ni akn di kembalikan semula kepada tuannya..
Terima kasih en mad pinjam kan aku.nti aku belnja hg bihun sup eh.ka hg nk aku belnja kat kedai mkn sebelah kedai tayar??haha..konon nk test ja 3G tp kemudian dia suh pakai smpai sok apalagi beronggeng sakan la aku haha.berhati mulia gak mamat sorang ni..not bad la connection kat kwsn umh aku ni.siap dpt buat video conference ngn puzah ngn jiha lagi.tu suma kuatkan lagi alsan untuk beli broadband pasni ahaks…

Ok ms untuk tido..bwk2 la insap..sok keja..selamat mlm dunia!!..


p/s xmo mkn dh kat restoran mawar..trauma food poisoning huuuu

7 comments:

  1. aku turun semenanjung nnt, ko kena belanja aku makan pizza. titik!

    ReplyDelete
  2. yala2 pizza pun pizza la..
    tingat ms kat plaza masalam..
    ko nmpak ja piza terus lari tinggal aku kt belakg hahaha

    ReplyDelete
  3. cit! ada brodben tp x post entry byk2. aku baru msuk keja arini ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha..siyes aku memang out of control time tu..boleh-boleh aku tinggal ko camtu je kan..nseb bek aku tunggu gak ko kat depan pintu pizza tu..haha..takdela men redah je masuk makan sorang-sorang..:))

    ReplyDelete
  5. - uda
    dh ada brodben xtau nk tulis apa lak huuu

    - epal
    seb baek ko ingat gak nak ajak aku mkn time tu..

    ReplyDelete
  6. aku dengki nih..huhu..padanla cantiik ja blog pizah ni..huhu..

    ReplyDelete
  7. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete