Saturday, April 10, 2010

Librarian yang tak suka membaca

Adakah librarian suka membaca?? Org yg bukan dr bidang perpustakaan ni mesti golongan2 kami ni suka membaca. Mesti ingat suka masuk library time belajar dulu..tp jwpannya adalah TIDAK. tp jwpan tu merujuk kepada aku sorang ja la yer haha.. Aku adalah seorang yg tidak suka membaca kecuali dulu pernah gila baca komik alihbahasa jepun. tiap2 bulan beli komik ngn housemate aku masa tu cikgu mahfuzah dan ainun..mana p dah la gamaknya komik2 tu yer..puzah simpan kot..

then aku paling suka bc paper tp tu dlu eh. ingt balik aku ni suka sgt la bc paper dlm lab..selamba depan lecturer aku baca..dh duk depan tu. tp sejak skrg ni aku dh berapa nk membca paper dah. beli paper pun mcm bosan ja..xdak menda pun.. dan masa study dulu pun aku amat2 jarang2 sekali menjejakkan kaki ke library. msa dgree la sbb library puncak xbest tak macam library merbok sejukkkkkkkkkk muhahaha...

Aku gak bukan kaki novel. klu bc pun aku kompom bc ending dulu..perangai sengal aku yg kawan2 xsuka muhaha..ala mcm la aku kecohkan ending dia kat hampa suma pun ekeke..tp sejak aku terbeli novel hlovate Aa+Bb, sebab masuk popular tak tau nk beli apa rasa mcm best la plak..gaya bahasa kurang bunga dia ni cool. terus rasa nk bc suma novel2 dia tp since aku bukan kaki novel aku masih teragak2 nk kuarkan duet.

Tp kemarin chepah bg hadiah besday novel hlovate terbaru versus.. cerita camna nk jadik baik..nk jadik baik kena faham maksud baik tu camna dulu..mcm insap sat pas bc versus ni..melawan diri sedirik meninggalkan benda yang xbaik untuk jadik baik..even benda tu dah jadik sebahagian dari hidup..itu la sebab tajuknya versus..still ini novel cinta cuma dalam bercinta tu ada msg yg baik untuk yang membaca..tima kaseh ya chepah untuk versus..mmg hlovate penulis yg sempoi.dlm sempoi ada msg untuk dikongsi..

Sbb tu la kan kena suka membaca sbb hatta baca novel cinta pun sebenarnya buleh bagi ilmu..buleh gak ambik pengajaran or insap klu ada cerita2 yg terkena batang hidung sendrik..hee

4 comments:

  1. alaaaa..
    aku minat ape baca novel.
    baca magazine.
    dan terbaru, baca news..

    apatah lagik kalo baca blog orang..
    so?
    apa masalah?
    aku minat membaca okay!

    cuma sekarang aku bukan lagi librarian.
    uhuk..

    ReplyDelete
  2. hahaha..saja ja had nk buat cerita..
    eh ko dh mula baca news??
    gud2..klu x aku la kena cari url klu ko nk bc news pasal apa2 kan hee

    ReplyDelete
  3. haha. aku saje je wat cerita.
    haram la aku nak baca news sendirik.
    harap ada rumet macam ko jugak.

    lily rajin baca news, aku ngendeng jek lebih.
    hahaha..

    ReplyDelete
  4. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete