Monday, April 5, 2010

kami tak dak stock!!

"kami tak dak stock"!! ish2 1st time la aku dengar ayat tu sepanjang aku pernah makan pizza ni. lepas tiga kali tekan button pangei staff pizza tu buleh dia dari jauh geleng sambil bawak botol sos cili yang isi kat dalam tu cukup la sekali tuang ja..tu pun mau goncang2 baru kuar..

selamba dia cakap " sos cili habis..kami tak dak stock". hangen ja kawan aku bila dia cakap cam tu. then sengaja kwn aku tanya "hbs nk mkn ngn apa ni??"..dia jwb "sos tomato!!.".simple dan bersahaja haha..gila tinggi confident level dia..terbaek wok!! then dia blah lepas letak botol sos cili yang bila aku tuang nak tak nak ja kuar tu..sedap ja mkn pizza tak dak sos pun kan..tp camna la pizza hut tak dak sos??rasanya klu kedai mamak tepi jalan tu tak dak sos xheran la kot..hurmm..



3 comments:

  1. aku penah. 3 botol sos cili da aku tonggekkan. diorang boleh buat-buat tak nampak. padahal meja aku betul-betul depan meja kaunter tu. dia pandang aku, aku senyum sinis jek..aku ada amek gambar gak 3 bijik sos tomato yg aku tonggekkan. terhingin jek publish kat FB..tapi sian lak. feveret fud aku tuuu aku nak celaka kan.

    ReplyDelete
  2. haha..ni kes dia ckp xdak stock ngn muka xsalah..klu ckp maaf cik, sos cili hbs buleh kot muhaha..aku ok ja kwn2 aku bebel xhengat..

    ReplyDelete
  3. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete