Saturday, May 1, 2010

layan tag jom!!

Uih nama aku ada dalam senarai yg ditujukan oleh cik epalejau. semangat nak buat ni. meh tgk amenda la aku suka sebenarnya.

music :
simple. asal lagu tu best dan tak sakit telinga dengar aku ok. cuma skrg zaman indi kan.so lebih dengar lagu2 jenis ni..tp sebenarnya aku dengar lagu dalam keta ja pun lain2 waktu tak kot kecuali aku gila ngn satu2 lagu tu so aku akan dengar berulang kali sampai aku nak muntah hijau.

movie :
oh perlukan pengakuan jujur kat sini. ok.. aku kureng layan movie kecuali dari negara belah mata sepet..tau ker negara belah mana tu??leh agak kot kan..rasanya dalam banyak2 movie dari negara belah mata sepet ni klu tak kira drama la kan rasanya aku paling suka windstruck tak pun he was cool. heroin sama hempeh jer perangai tp hero cool habis. satu sad story satu lagi kelakar giler..standart cita korea la kalau tak tangkap leleh mesti lawak tak hengat.

food:
ni satu lagi masalah. bak kata my kakak, aku ni tak ada citarasa, suma sedap. sama gak opismate aku pun selalu ja cakap hang tu apa yang tak sedap, suma hg sedap..ceh ngutuk aku suka sangat. ni dengar ni aku nak pilih makanan yang paling aku suka makan. Memang byk makanan sedap nk pilih satu tu susah tp klu kena pilih aku akan pilih laksa kedah.

drinks:
senang jer. tak suka sangt air bersusu dan bercokelat tp tak leh tahan nafsu tengok air berperisa buah-buahan. tak kisah la jus ker, kordial ja pun asal ada ja rasa buah aku layan.

Favorite pas time:
tgk tv+layan online drama. setel. ;P

books:
sejarah tamadun dunia tingkatan empat haha..kisah 9 tahun dulu..aku ni mana suka baca sangat kecuali komik dan kadang2 datang rajin nk baca novel tu pun klu hlovate tulis.

majalah:
tak pernah beli kecuali baca member punya. nampak sangat tak suka la tu. pelik tapi tu la aku. Aku suka baca paper ja.

favourite lepaking place:
rumah. macam busan dengar tp home sweet home la kan hehe..

sports:
klu bab sports ni rasanya aku layan ja apa pun tambah2 klu Malaysia bertanding. Terus patriotik jadiknya. Cuma tolak golf la sory sket aku nak layan. Bola pun tak ada hal buleh ja layan siap di lantik jadik reminder jadual team bertanding untuk ayah aku lagi klu time world cup haha…

subject:
kompom sejarah. Jangan Tanya la sejarah PMR ngn SPM dapat apa kan haha. Gila minat sampai kak aku cakap “awat SPM hg ambik sejarah ja ka??” sbb dia tengok aku baca sejarah jer selalu hohoho…

idols:
my mom..oh baik sungguh..dari kecik sampai besar tua bangka camni buleh kira berapa kali mak aku marah or pukul aku..bukan sebab aku baik tp dia memang langsung tak garang hehe...nak membebel pun jarang sekali la haha.. tapi mana aku dapat gen garang eh??

colors:
fanatik sama putih dan biru..especially putih sebab nampak smart.

flowers:
masuk bab bunga aku pilih tulip sebab macam lawa jer tak pun lavender sebab pernah terbaca lavender ni bunga paling wangi antara semua2 bunga kat dunia ni. Lagi satu suka nama dia lavender sedap ja bunyi..

fruits:

oren, limau, epal hijau, mempelam, nenas. La suma buah2 yang masam patut la hafal tak ingat2 masa study lu haha…


cartoons:

anime..kartun jepun. Tp lama dah tak tengok sejak2 animax kena potong hehe.

7 comments:

  1. hahahaha..dulu la dah kureng bak kata noli dah matang kohkoh..dlm kurungan tua sudah hahaha...

    ReplyDelete
  2. haih...bukan tua..tapi dah berpengalaman. sebut ja tajuk cita korea smua cik kertas melekit taw

    ReplyDelete
  3. hais det konon ni..
    malu ai tau hikhik...

    ReplyDelete
  4. ko jawab jugak tag aku kan.
    masa aku tag ko tu, aku da agak da..
    isu korea musti kuar punyaaaaa..

    ReplyDelete
  5. oh tidakkkkkkkkk...
    begitu mudah aku di analisa hakhak...

    ReplyDelete
  6. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete