Monday, May 3, 2010

layannnn!!!

Busan giler malam ni tak tau nak buat apa..nak update blog tak ada menda nk story plak. tetiba teringat plak gambar aku ambik kat foodcourt tesco time hujan lebat baru2 ni.. nak tengok??tapi ni bukan gambar panas cam det. konon punya blog okeh. tapi gambar bumbung foodcourt tesco tu bocor sampai kena tadah baldi ngn besen jer pun..hikhik..buleh la kan..layannn!!!





7 comments:

  1. kakaka..ko taktau zaman-zaman lebri aku dulu kena tadah air camni..

    ngam-ngam lak yang bocor tu betul-betul kat kaunter..

    lebih kurang ni la jadinya rupa dia..

    ReplyDelete
  2. sama la lebri aku cuma bezanya bukan bumbung bocor tp aircond rosak meleleh air dia..bau hapak library aku tu jadiknya...

    ReplyDelete
  3. itu maknanya nak kena servissssssssss..haha. macam ekon bilik aku..kakkakak..

    ReplyDelete
  4. si allen cina repair aircond tu tak mo dah repair. rosak manjang pastu tak nak bayar..

    ReplyDelete
  5. mesti allen tu berkata2 dlm hatinya..
    "amoi...no money no service loor..huhu"

    ReplyDelete
  6. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete