Thursday, June 17, 2010

b.u.s.a.n

arini ari serabai. bangun lewat pergi kerja. ah standard aku lewat 3-4 minit. then kena ceramah dengan zul dan chemad pasal nak edit attendance aku. ala kata kawan-kawan tak kan nak berkira kot muhaha.

setelkan kerja-kerja yang ada la sikit-sikit tu. arini ari jumaat. student memang langsung tak ada kelas. so sepatutnya hari jumaat adalah ari yang aman sentosa untuk aku dan kawan-kawan. tapi geng-geng merapu suma pakat cuti plak arini. mau aku tak busan. oh busan!!

on pc buka gmail, cek msg-msg facebook. oh tidak hari ini kawan-kawan aku tak buat kontroversi murahan langsung. time-time busan ni tak da plak status-status berbaur kontroversi. so aku likes sapa-sapa ja punya status. asal ada status aku likes ja. puas hati.

buka blog kawan-kawan awat suma macam tak berupdate ja. aku punya komen pun tak berbalas lagi nih. ym tak ada yang respon. dengan PA ym sama-sama tak deliver. aku tnya dia diam. dia tnya aku plak diam. ya la mana tak diam, dah tak sampai msg-msg tu camner nak balas dek bahana internet problem.

paper jangan tanya la. aku dah baca suma. online dan tak online. habis aku belek. berita harian, utusan, metro, kosmo, star, the sun, nst. tinggal harakah daily ja kot aku tak masuk kuikui. tapi bukan la gigih baca suma artikel. belek tajuk ja pun. kira ok la tu kan. nak layan youtube pun tenet slow tahap gaban. lagipun aku dah tak tau nak layan apa dah.

last-last aku merapu kat sini. sejam setengah lagi nak ke lima setengah. aduss busan!!



7 comments:

  1. betul la..arini ari paling serabai.sbb tenet pun menyumbang kepada keserabaian kita.aku rasa cam org gile..chat pun cam sorg2..mana x nyer..aku tulis..hg xbls..alih2..hg dah kuar story lain.pe cite ni!!tensen aku..hopefuly..sok aku masih blh bernafas kat kolej tu..oh no..

    ReplyDelete
  2. hahaha serius aku ingat hang sebuk giler..suma soalan aku tak berjawab dan tak bersambut..sengal tul tenet arini..dah busan tahap gaban..seb bek aku cuti sok :))

    ReplyDelete
  3. tidakkkkkkkkkkk...aku keseorangan arini!!

    ReplyDelete
  4. kuikui..sabtu ke tiga ler arini.ai cuti..sabtu depan kita meroyan yer sama2:P

    ReplyDelete
  5. sabtu korang berbusan-busan?
    korang tau tak sabtu tu aku dalam hall tengah amek exam hah????

    cis.
    emo lebih lak aku.

    ReplyDelete
  6. mana ada sabtu. tu jumaat punya kisah tu..tp dah habis suma azab kan..bukan ko siap rindu2an tahap teruk ker ngehngeh...

    ReplyDelete
  7. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete