Thursday, June 24, 2010

Entry cari pasal

tekanan tul aku dengan kadar kelajuan internet malam-malam jumaat ni. slow tahap gaban. gaban pun leh marah kalau camni punya slow internet. aku nak merapu apa lak malam ni. budak-budak kolej tak buat hal rasanya minggu ni. kalau tak, buleh ler aku sembur kat sini. dah tu nak merapu apanya?

agak-agak bila la band-band indon nak buat lagu tajuk nurulhuda ko gadis yang seksi. nak tunggu hujan buat aku rasa impossible la. apatah lagi bunkface. at least ada la modal aku nak buat entry pasal uda plak. orang dah berbudi tak kan kita tak berbahasa. orang dah puji kena la puji balik kan?agak-agak antara lagu nurulhuda dengan lagu hafizah mana akan lagi hits yer or lebih baek di tanya siapa lebih seksi??

si tahir ni plak bila nak mula buat lawak-lawak kancing gigi??tak sabar nih nak gelak sampai guling-guling. kalau aku uda samakan seperti OS aku rasa si tahir ni punya talent lawak tahap idlan raja lawak or abang kassim pon pon pon. memang buleh buat orang kancing gigi la bila baca or dengar ayat-ayat dia. tu baru ayat-ayat belum full text lagi. lama giler tak sebut full text. dulu asal masuk sem baru. for sure dapat assignment buat artikel review. terhegeh-hegeh la buka emerald insight cari artikel. nak baca whole article kan kena tekan full text dulu. ni pehal lak aku tetiba bebel pasal full text. motif!!

cik epalejau, hamboi-hamboi berehat sakan nampak. puas tdo yer. bagi chance la dia tdo cukup-cukup kan. sebelum ni azab hidup dia, tak cukup masa nak tdo. maklum la student. bz benar dengan assignment, kelas, kursus, tebiu serta hal hati dan perasaan. moga-moga dia dapat berehat sepenuhnya sebelum kena campak ke dalam hutan or pulau mana-mana pasni.

wah miss lolliyana makin rancak mendecorate blog sendirik nampaknya. dah lagi maju dari orang yang meng influence ni. tak pa aku faham. geng-geng makan gaji buta cam aku ni memang sesuai ada blog. buleh isi masa dengan decorate-decorate, tukar wallpaper, tambah gadget-gadget , tulis gossip ka kan. bagus-bagus, keep it up!!

okeh cukup kot untuk malam ni merapu. esok masuk pagi kerja, kena tdoq awal sket la malam ni. lagipun nak kena kumpul tenaga untuk angkat smash mereka-mereka kat atas ni muhaha!!!



p/s: sori kawan-kawan aku busan tenet slow plus tv kat umah aku layan bola 24 jam siap jadik port member-member ayah aku lak tu huuu

16 comments:

  1. hoho..dgn bangganya hg menghebohkn pasal kita ni gaji buta..huhuh..sadis je aku dgr.yer..mmg sesuai sgt la kita yg mkn gaji buta ni mengisi masa lapang ngan berblog ni kan..ahaha..at least wat keje pekdah skit..(sedangkn mengumpat lebih)..

    hmm..abg kasim tu ko kata lawak??aku xpenah gelak dgr dia wat lawak ok..

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    dah nama pun entry cari pasai sbb tu aku guna perumpamaan abg kassim ler..kasi panas sket muhahaha..

    err..arini aku xmkn gaji buta yer sbb aku buat kol ngehngeh

    ReplyDelete
  3. yeah..bkn senang nak wat keje kol2 org ni kan..syabas!haha

    ReplyDelete
  4. hahahah pizz ang punya entry tension kali ni mmg lawak gila la. lpas ni kena up siket ang lawak cam sathiya bukan cam os dah. dari mula smp abis aku dok gelak hahahah camni. huhuuuu.

    pasai tahir aku tau dia mmg lawak. dulu aku igt dia penah nak oder ciken cop kat foodcourt tapi dia p mintak chopstick muahahhahaha!

    ang wat la lagi entry kutuk2 camni syok ooo baca. pasai lagu nurulhuda tu ang jgn risau. mama juwie tgh dok wat lirik tu. nt eddie hamid wat la lagu dia. tp mtk2 jgn jadi cam lagu halimah jongang suddddah!

    ReplyDelete
  5. miss lolliyana:
    tima kaseh ats pujian yang penuh makna itu hohoho..

    uda:
    wah makin kembang idung aku dpt naek taraf ala2 satiya plak hahaha..

    chopstick??biar benar tahir ni..tu pun jangan malu2 unta xmo berblog .siap la tahir aku racun sampai hang rajin update pasni muhahaha

    wah ni aku jeles ni..mama juwie tu buat lirik lagu hang.berkolabrasi plak ngn eddie hamid..kompom hits nih..mesti masuk final gah satu punya la pasni hehe

    ReplyDelete
  6. sib bek nama chepah xdak..at least xdak la tersenarai dlm mkn gaji buta..kuang3

    ReplyDelete
  7. Mini Cooper:
    tak tersenarai means belum tersenarai hahaha..jgn sangka dirimu sudah selamat. masa mu akan tiba jua hakhak..

    ReplyDelete
  8. kahkahkah..
    ko ingat aku tido saje ke?
    aku bukan tido pun..
    bulat biji mata saja sepanjang ari..

    tapi kan aku da cakap..
    once aku da kat kampung,
    harapla aku nak pegang lappy aku ni..

    anak buah aku raja game tau!



    ko bukan men lagi kan da sakan buat entry kutuk orang..
    apasal la aku tak dilahirkan dengan bakat kutuk orang..
    terhingin gak nak buat entry macam ni..


    ;))

    ReplyDelete
  9. apa??xdak bakat ngutuk??yer ker??hahahaha..sekali sekala had lepas tensen ngutuk kwn2 muhaha

    ReplyDelete
  10. uit..mn entry baru..yg nie cam tak ssuai jer tuk aku komen..hehe


    takpela, aku try komen gak..;)

    ReplyDelete
  11. fazRul:
    entry baru??xdak benda nk merapu lagi la ekekkeke..tunggu aku buat entry kutuk hang plak..muhahaha

    ReplyDelete
  12. hahaha had klo ko nk blaja kutuk org nt aku leh ajar. tp yg slalu kita kutuk org lam tepon tu ape?? yg ko kutuk org smp ko wat show percuma kat bazar ramadhan puncak dulu tu ape waaaaaahahhahaha!

    ReplyDelete
  13. kutuk orang orally dengan tulis mana sama laaaaaa..kalo kutuk orang lam tepon menghabiskan bil dan kredit aku.

    kat puncak time aku tesembam bi bulan pose tu aku tengah kutuk sape ha? hahhahahaa..

    ReplyDelete
  14. uda & had
    even aku xtgk eksiden tersembam tu kan tp kompom sadis kan??hahaha...
    ceh ngutuk bulan2 poasa lak tu..hempeh tul..tu pun jgn ngaku tak bakat ngutuk orang..

    ReplyDelete
  15. weh...bila ms plak aku oder chopstick?????seigt aku ms dok kt uitm merbok kesayangan ampa sumer tu... x penah lak aku makan chickenchop hatta la nk order??????apakah???????hahhaha.....

    ReplyDelete
  16. hahaha tak pernah ka..uda silap orang la tu kot tahir..tapi xdak hang kena update gak blog hang sampai kami gelak guling2 hahaha

    ReplyDelete