Wednesday, July 28, 2010

congratz!! =))


Entry kali ni spesel buat cik epalejau sempena dia konvo esok. konvo kali ke tiga okeh. kawan-kawan lain ada??hehe ada ja tapi belum lagi insyaAllah masa-masa depan kan. nanti hampa konvo aku buat entry khas camni lagi yer ;P. so had tak mo cakap banyak just nk wish happy graduation day dan selamat bertugas sebagai cekgu omputih. I sound stupid when i speak in Malay..ops tu pelakon perasan sorang tu jer ko tak hahaha..


nah hambek aku bagi hadiah ni
sunflowers dengan bear sekor :))




congratz!! =))


11 comments:

  1. eh...kedekut taik hidung masin la ang ni fizah...bg gambor jer???psot la apa2 yg patut...kan had kan????

    ReplyDelete
  2. ok la tu buat entry khas untuk dia tuh..haha nanti2 la tgu dia turun sini bulan 12 nih..ssshhh kang xsuprise lak..:))

    ReplyDelete
  3. hahaah...alasan2...hadra turun mana bulan 12 nih????

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..dia dh beli tiket..nk g konvo sedara dia kat usm..alang2 dia turun la sini terus

    ReplyDelete
  5. wah,ada entry khas utk aku..thanksss pijah! ni aku bg komen khas dr aku pulak..ni aku tgh dlm dwan konvo,on9 pakai nset..ngeh3x! pijah,aku x sama dgn chepah amani..aku sound stupid when aku becakap omputeh..btui tu tahir..apa nyer kedekut besfren aku sorg ni..nti akt smpi sana,aku claim ko sunflower byk2 kuntum..kuikui..

    ReplyDelete
  6. jeepsu:
    祝賀!!! :)

    epalejau:
    ceh ok la tu aku dh bg sunflowers bonus bear sekor dlm bentuk maya tak ka hebat..orang lain ada bagi cam aku bagi??hahahaah

    ReplyDelete
  7. nora:
    ko pun tgu time ja kan nk konvo kan :))

    epalejau:
    ceh dh buat entry khas pun kena kutuk lagi..:((

    ReplyDelete
  8. da kedekut, kan tahir kan..ngahahahah!

    ReplyDelete