Thursday, July 1, 2010

dan juaranya adalah....

aku dah hampir terlelap pun bila terperasan chemad post something kat wall aku. wah result judi halal pertaruhan bihun sup dah kuar..hahaha nk kena publish ni..agak-agak sapa juara..dun be surprise ya. just tgk keputusan kat bwah ni. gigih benar mamat ni buat jadual..ngek tul :))

[sila click pada gambar untuk image yang lebih jelas]


ya aku juara..juaranya adalah aku!!!hahahaha...
tapi bilanya fairuz nk belanja kita dua??hang takdak dah kat sini chemad oiii!!
ah who cares..yang penting aku juara. tak sia2 hg lantik aku jadik ass. manager hohoho

6 comments:

  1. fuyoo..tetiba aku menabik spring kat hg pizah..hg mmg pro..tahniah2...yahuuu..

    ReplyDelete
  2. hahaha makaseh2..aku bangga2x!!

    ReplyDelete
  3. hahaha gila terra rossa ang pizz. tahniah la!! jgn lupa soh belanja smp kenyang muahahahahah

    ReplyDelete
  4. sudah semstinya uda..akan aku buat muka fairuz kelat nak byar nanti ekekekeke

    ReplyDelete
  5. Xpaham aku nengok jdual ko..
    yg penting brazil out.
    kakakakakka!

    ReplyDelete
  6. haha ni chemad punya jadual la ni..kisahnya kan kami kena teka dua pasukan untuk setiap group yg akan layak ke 2nd round. so yg paling byk betul tu aku la ngeh2 :)

    ReplyDelete