Thursday, July 8, 2010

jam tujuh

mengira detik ke pukul 7 adalah satu penyeksaan untuk aku hari-hari okeh. sadis!! duduk hadap pc sampai aku rasa lama-lama bontot aku buleh makin besar rasanya. giler ah. tulun!!

waktu pukul 5.30 ke pukul 7 tu mana ada orang nk online dah. orang lain time-time ni tengah berjogging kat taman, tengah main badmiton kat laman umah, pergi gym mantapkan body, tengah layan slot akasia, tengah prepare bahan-bahan nak masak mkn malam err anak2 dara ada ker??hahaha

aku plak? pekerja contoh dan harapan la katakan. maintain ni jaga kaunter library ni walaupun sorang student pun tak dak dalam library tu. macam hampes ja hari-hari duk sorang-sorang layan tenet sampai tahap aku dah tak tau nak taip keyword apa kat google, yahoo hatta youtube sekali pun. lagipun macam la tenet tu nak membantu dari segi kelajuan kan. brodband aku kat umah lagi laju ok.

oh jam cepat la bergerak dan berputar ke pukul 7. lor baru 6.40!!. ada lagi 20 minit. adus terasa sangat la lamanya!!!




12 comments:

  1. and now is 6:57 pm..
    3 minutes to go!!!!

    ReplyDelete
  2. haha dah sampai umah pun :))..tapi sok dan ari2 berikutnya akan terus mengira..

    ReplyDelete
  3. ish2...sadis siot...mengira detik yg ntah bila akan berakhir...waaaaaa....

    ReplyDelete
  4. haha sadis giler tahir ari2 camtu..seb bek jumaat tak..tambah2 skrg ni xdak geng nak merapu dah .tak apa aku akan bertabah!!:)

    ReplyDelete
  5. aku nangis ni..sedih gile.aku cuba nak temankn ko..tp balik umah aku kena prepare mkn mlm..xde masa nak online..muahahha...

    ReplyDelete
  6. sedih yer.udah2 la tu nak menipu pun..lunch box hg mai keja pun mak hg masak ari2..ada hati nk ngaku msak for dinner??muhahaha

    ReplyDelete
  7. ptt r aku pon rs cm curiga ja dgr confession yg di jayakan by miss lolly....hahaha...same la kita noly...kui3

    ReplyDelete
  8. ces..pizah dah bocorkn rahsia aku..nsaib baik cik mirakuru sama ngan aku..so xla aku malu sgt..ahaha.caya la tahir!!

    ReplyDelete
  9. mirakuru & lolliyana:
    haha aku pun kadang2 breakfast bawak bekal mak masak jugak..jimat kos :))

    ReplyDelete
  10. haaih awat bila ang mention pasai p gym mantapkan bodi aku rasa cam kena batang idung aku ja?? ang perli aku ka pizz??

    ReplyDelete
  11. mana ada uda..aku bg contoh ja tu ekekekekeke

    ReplyDelete
  12. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete