Thursday, July 29, 2010

Meroyan datang lagi

ni aku mula nak meroyan nih. kerja sorang2 sampai kul 7. busan giler xtau nk cakap camna. kadang2 pk macam bodoh gak aku terconggok sampai petang ari-ari kat library ni. kalau aku terconggok sorang-sorang sebab budak-budak ni study tak apa gak. ni aku stay kat library sebab budak-budak ni tak da tempat nak melepak.

then budak-budak ni kalau betul menelaah tak pa la jugaknya. berbaloi la aku berbakti korbankan masa beriadah petang aku. ni tak adanya. masuk library bersembang, layan movie, main tenet. tak ada la yang study aku tengok. macam sia-sia ka memang sia-sia aku kena stay sampai petang ni??

ada sapa2 nak jawab?? tapi tolong jangan jawab "gaji jalan what" sebab nanti kecik hati aku kehkeh. tapi serius aku busan nih.aiyoo tengok jam baru 6.22 p.m..ah tekanan!!!orang lain tekanan sebab kerja banyak tapi aku tekanan sebab kebusanan apa kes ?? naseb la pizah!!

rasa mcm tahun depan nak masuk keynote la buat lagu kebahagian dalam keterpaksaan kihkih..agak2 ada si shahir tu nak nyanyi lagu aku? huahua. ah sudah2, merapu teruk dah aku ni..




9 comments:

  1. oloh oloh oloh siannye GKB aku yg sorg ni. xpa pizz ikhlaskan ati ang teguhkan iman ang muahahaaaaaa

    ReplyDelete
  2. aduss...xdapek nak tolong la pizah oii...

    ReplyDelete
  3. uda & noli
    hahaha tak pa la..dh nama pun kebahagian dalam keterpaksaan kan..i rdho u kihkih

    ReplyDelete
  4. susah sgt pasang skandal ar di kalangan student. agak2 bosan lagi x pastu? hikhik

    ReplyDelete
  5. mizly:
    kahkah xmo la yun..xleh lak nanti aku nk bergosip mcm skrg ni bila tgk lecturer main skandal ngn student muhahaha

    ReplyDelete
  6. ang memang.
    mana penah tak busan.

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    keh keh cuba la ko terconggok kat library ni sampai petang hari2..nak?haha

    ReplyDelete
  8. selalu aje aku buat pijah oiii masa aku keja dewan dulu..jangankan sampai petang, sampai malam pun penaaaaah.

    ReplyDelete
  9. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete