Sunday, July 11, 2010

Sengal klasik

saja ja pos video kat bawah ni. ada gak kawan-kawan sengal camni yer zaman dulu. kredit to ayah aku sebab dek kerana dia suka ulang tengok cita p.ramlee yg walaupun dah beratus kali diulangtayang la, aku dapat idea nak post ni. nak tengok kat mana sengalnya tu kena la layan sampai habis video ni. kat hujung2 tu. agak2 ler nak kenakan kawan pun haha. haish sengal aih..ka aku ja yg rasa sengal ni hehe. ah layan ja:))





so sengal ke tak kawan2 puspawangi ni?ala dia pun lebih kurang sengal jugak dlm cita ni. tapi sengal yang bijak. wah aku tengok cita melayu. kisah klasik lak tu ngeh2...eh kredit pada sedara yang post video ni kat youtube =)

6 comments:

  1. hahahha..sengal campur suwit.
    :)
    besh oo dapat kawan camtu.
    ;p

    ReplyDelete
  2. suwit la jugak kan haha..
    bayangkan kwn2 dia tu kami suma then ko tu pushpa wangi dan tun nila utama tu agak2nya hmmm, kita ambik melon la hehe..buleh??;))

    ReplyDelete
  3. hahahaha..memang melon la kot yang paling sesuai. :) macam sama besar, dan sama cool + sengal macam p.ramlee tuh..hehehe :))

    memang mcam tu pun lebih kurang kisahnya kalau ingat-ingat balik..

    p.ramlee : melon
    pushpa : epal
    kawan-kawan : ate, zira, ida.

    kalau ko ingat pasal citer aku dulu laa.. dalam entry 'no more'.

    ReplyDelete
  4. yup aku ingat lagi entry tu..then tu la 1st time aku tau pasal kes ko kenal melon camner kan hahaha..buleh tahan sengal gak ate, zira ngn ida yer haha tp sengal suwit bak kata ko la :)

    ReplyDelete
  5. yg puspawangi pon gatai p pelok rapat2 noh. tp naseb baek pengarah tak suruh puspawangi raba2 tok janggut macm kwn dia raba2 sanggul n lutut dia. kalau dak, naya tok janggut kena raba hahahahaaaaaa

    ReplyDelete
  6. haha tu la gatai peluk sakan kan..ala bukan naya makin suka ada la kot tok janggut tu ekekkeekke

    ReplyDelete