Sunday, July 4, 2010

terbayang pun jadik la

cuba bayangkan kalau malesia yang masuk world cup dan kandas di suku akhir, agak2 camni ka reaksi kita suma??









bagus jugak la malaysia tak layak masuk world cup. kalau tak camni la kot muka-muka frust menonggeng tiap kali kalah or maybe kena belasah ngeh2..sorry aku bukan tak patriotik tapi terbanyak masa terluang nak membayangkan. dah nak layak tu entah bila, so layan berangan pun jadik la :)

20 comments:

  1. melesia masuk world cup?
    em..
    takpela..
    aku bagi ko berangan.

    tapi sot gak ko ni..
    da alang-alang berangan tu..
    sambung je la berangan melesia menang.
    berangan melesia kalah watpe???

    ReplyDelete
  2. tak tercapai dek akal nak berangan malesia menang world cup hehehe

    ReplyDelete
  3. okeyla tu. atleast tercapai gak akal ko melesia masuk world cup. yg aku rasa memang tak masuk akal.

    ReplyDelete
  4. rasanya aku sorang ja kot yang bayangkan..orang lain ada??:P

    ReplyDelete
  5. orang-orang lain banyak keja dan tak banyak masa kot macam ko. ;p

    ReplyDelete
  6. ya la.baru sedar aku sorang ja yang tak ada kerja nak pk..nk pk duet susu ngn yuran tusyen anak pun macam tak sesuai...hahaha

    ReplyDelete
  7. da habis sangat keja sangat la tu nak piki benda tu..tapi kan, piki benda tu ada logik lagi kot nak jadik kenyataan..betui dak? kuikui.. tengah meng'imagine' hang dodoi anak. ;p

    ReplyDelete
  8. ahaha tak rasa gatai sgt dah ker klu meng imagine kan dodoi anak tuh hehehhe

    ReplyDelete
  9. hahahahah..kang aku imagine benda lain kang, ko kata aku lagi gatai lak..kuikuikui..

    ReplyDelete
  10. apa benda lain tu??meh nak sembur muhahaha...

    ReplyDelete
  11. usahkn kata nak masuk world cup..nak jd pengadil pun xlayak..apa kes..haha..tp pizah..aku pun penah berangan malaysia masuk world cup..ngeh2

    ReplyDelete
  12. hahaha aku berangan msia kalah ngn kena belasah ja so klu tak layak pun xpa ekekeke...besala byk masa sangat nk pk benda yang orang lain mls dah nak pk tapi aku gigih nk pk jadik gini la hehe

    ReplyDelete
  13. uit..klu msia kalah pun..rakyat msia stil gumbira tau..sb bkan senang nk masuk world cup..kalah pun kalah bmaruah..;)

    ReplyDelete
  14. klu betul masuk mmg bangga habis la..pengadil terpilih pun dah excited kan..:))

    ReplyDelete
  15. tau takpe..tp kena ingat..adatlar mng ker kalah..semua 2 dah tcipta sejak azali..asyik semua nk mng..cape nk kalah..;)

    ReplyDelete
  16. haha kena tarbiah lak pagi2 ni..tapi betul la..klu suma nak menang bukan game la namanya tu kan..wah i like..positive tul kamu =)

    ReplyDelete
  17. haha...aku pn hampir2 nk berangan m'sia masuk world cup tp angan2 x kesampaian coz rs cm almost impossible ....nk kata impossible sgt pn x leh gak...mana la tau da miracle....wakakaka

    ReplyDelete
  18. wakakakaa mcm xbest la miracle guna untuk msia masuk world cup..biaq guna kita2 dah ar..ngeh2..

    ReplyDelete
  19. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete