Monday, July 26, 2010

Tolong ingatkan aku

wah tajuk bunyik mcm gediks ja hihi. dulu masa mula-mula aku buat blog ni aku ada tulis satu entry tajuk bila terasa rindu..dalam entry ni aku ada kutuk baik punya lagu ana rafali, hujan bunga di kuala lumpur. sebab aku rasa lagu tu tah apa-apa ja liriknya tu. asal lagu tu kuar dlm radio ja mesti tukar radio lain. bukan kata dulu ja pun sekarang ni pun maintain ja tak suka. tapi bila dengar lagu ana rafali tajuk tolong ingatkan aku, aku suka la plak. siap mintak jiha download ni. aku mana reti download plus malas sebenarnya kihkih..lagu ni kena lak dengan halwa telinga aku. video klip pun menarik minat aku. macam best, siap ada drama tuh. cuba tengok ending sweet tak hahaha..wah aku mood gediks nampak malam ni huahua. pada yang lum tengok video klip tu nah hambek layan ja kat bawah ni..



p/s pada yang rajin sila tengok video klip hujan bunga di kuala lumpur sbb video klip tolong ingtkan aku ni kesinambungan cerita dlm video klip tu ;)

10 comments:

  1. aku suka laki dlm clip video nih..hehe...suka2....

    ReplyDelete
  2. hahahaha..aku pun suka gak mamat nih :)

    ReplyDelete
  3. aku suka la jam rantai dia tu...nak satu!!!haha...weh...depa pon tgk citer p.ramlee gak...cool la video clip nih...

    ReplyDelete
  4. klu hg perasan ada adegan dlm cita p ramlee tu dating kat taman. tempat depa jumpa dlm vdeo clip hujan bunga di KL. dlm tak suka lagu tu leh plak aku tgk klip dia huahua

    ReplyDelete
  5. tp fizah...video clip bunga hujan tu mmg sangaaat best r...waaaa...aku suka gila la plak...colorfull n interesting...

    ReplyDelete
  6. hahaha la aku ingat dh tdoq budak ni..dh2 p tdoq..adoi aku buat hg meroyan lak mlm2 buta ni tahir hahaha..best part mana?ending??dan lagi tu muhahaha

    ReplyDelete
  7. aku suka gak mamat ni..n aku pun dah minat kat ana ni..haha..

    ReplyDelete
  8. kihkih..sorang lagi lak meroyan haha..pembwa virus terbaek la aku ni ekekkekeke

    ReplyDelete
  9. best kot..
    entah la.
    sebab macam tak catchy sgt kat aku.
    :)
    ada lagu lain, kalau catchy, terus aku repeat all the times.
    :)

    ReplyDelete
  10. lagu ni lagu slow had..emosi lebih sket muhaha

    ReplyDelete