Wednesday, August 11, 2010

akhirnya berbaju sudah


ni kenapa berkerut dahi ramai-ramai ni? ya aku tukar skin blog ni ha. tertiba dapat nur rajin nk tukar.

kebetulan jumpa skin yang mcm bekenan dek hati. paling penting ada tu, nampak atas tu stickynote. nak cari yang putih sekali takda yang best sangat . belasah try yang ni dulu la.

tak pa anggap ja ni skin percubaan. so kawan-kawan perlukan pendapat. patut teruskan guna skin ni atau tukar yang lain or maybe kembali tak berbaju ekekeke. mana la tau kot ada yang berat sangat ka nanti nak loading masuk. sila komen ya :)


7 comments:

  1. weh tak suka xsuka!!!! cari la skin laen yg lawa lagi. ni tak cukup lawa muahahhaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. aku nak describe jwpan hg ni ok ka dak ni uda??haha

    ReplyDelete
  3. wow.. nice blog... cantik ler.. pandai cik stickynote pilih ;p

    ReplyDelete
  4. nurbaya:
    ok seri satu sama..next undi haha..:))

    nampak gaya mcm nk kembali tanpa baju ja nih :P

    ReplyDelete
  5. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete