Monday, August 9, 2010

gambar memori kelas 2009/2010


belek-belek paper jumpa gambar ni. iklan ayaq kotak perisa buah. ada peach, anggur, kiwi, mangga, oren, lemon dan epal.

oren??? epal?? lemon?? eh mcm kenal ja buah-buah tu ekekeke

hikayat kisah cinta sapa entah aih?? blog buleh tag tak. nak tag la lemon, oren dengan epal ni. even epal tu epal merah tapi janji sama keturunan muhahaha.

camni la kot poster drama epal, oren dan lemon. tapi sayang melon ngn keladi tak dak. kena suggest kat marigold buat ayaq perisa melon ngn keladi la pasni. kompom laku =))




mana satu epal, oren, lemon carik sendirik. sekali pandang mcm gambar kelas final year student pun ada nih hahaha

p/s maap had saja gurau2..bulan2 puasa ni tak baek marah2 kan :P

6 comments:

  1. sambil2 pun boleh kenakan epal eh.. hehe

    ReplyDelete
  2. nadia.yusof:
    hahaha bergurau kawan2 namanya tu..ala2 bulan2 puasa ni kena sabar xleh marah2 kuikui..

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahah! aku suka entry ni! ko ni sama gak ngan bulat tuh..terkebil-kebil tersipu malu kot aku baca entry korang..hahaha..

    mekaseh pijah..walaupun ko niat nak kenakan aku, tapi aku shuuuuuuuke entry ko nih! hahahaha!

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    buka ja page paper tu tadi nampak gmbr buah2 ni beratur sambil sengeh. then perasan ada epal, oren dgn lemon la..setan2 yang belum kena ikat tu sempat lagi hasut aku kenakan ko haha..ko suka eh??hmm lain kali nk buat lagi la hahaha..tungguuuuuuuuu!!:))

    ReplyDelete
  5. hahahahaaaaa bulan ni bulan kutuk hadra ka piz?? aku pon ada gak entry yang siket2 aku kutuk dia mauahahaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. uda:
    haha lebih kurang la sbb bulan ni dia xleh marah2 klu kena batang idung pun muhahaha..

    ReplyDelete