Thursday, August 12, 2010

kembali menjadi suci dan murni

ok aku dh insap. dek kerana kawan2 cakap tak suka dan tak sesuai lagi banyak dari yang cakap suka so aku pun sedar diri kembali kepada diriku yang asal. aku pun geli gak nak merapu klu camtu punya skin..

skin tu nak menulis kisah chenta buah-buahan import dan tempatan mcm orang tu buleh la muhahaahha. benar la tak dapat dinafikan lagi bahawasanya term kesucian itu amatlah serasi ngn diriku ini sampai kan kawan-kawan marah tukar skin kehkeh..

tak biasa katanya. ala cakap la depan-depan tak yah la nak dalih-dalih. cakap skin tu tak lawa la, girlish la, lambat loading la. cakap ja terang2 memang suci tu sesuai sangat ngn aku kan kan kan?. so mood nak merapu dah kembali lagi. cik stickynote yang sebenar dh kembali untuk merapu. tungguuuuuuuu!!:)

7 comments:

  1. hahhahahaha..!
    bongokkkkkkkkkkkkkks!

    apasal tiap perenggan ko tu, aku rasa macam nak pekenakan aku jek?
    hahahahaa..


    tapi bagusla kalo ko da sedar diri.
    hahahahaha!
    ko kan kawan aku yang suci.
    takyah nak menggedik-gedik macam aku.
    hahahaaha!


    lega mata aku bila masuk blog ko dan skin da kembali normal.
    fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  2. sory la pizz aku da berusaha pilihkan skin terbaik tuk ang tapi tak jumpa yg sesuai la smp nyaris2 blog aku dilanda keranapan. cuak aku 10 minit tadi muahahahahahahahaaaa

    niway, WELKAM BEK!!!!

    ReplyDelete
  3. epalejau:
    eh ada ker kena batang hidung ko??ish xdak la..iklas tu luahan hati dari hati yang suci muhahaha

    uda:
    oh xpa uda hehe..tu ler pasai..aku tumpang rasa bersalah gak..naseb bek xdak apa jadik noo..
    uih rasa cergas lak tgk skin aku kembali ke pangkal jalan ni.seksi dalam suci tanpa baju hahaha

    ReplyDelete
  4. lah!!! dah ilang bajunya.. hehe ;p

    ReplyDelete
  5. la..baru cdg nak menyesatkn makcik ni...tp dah suci balik...ayamakk...

    ReplyDelete
  6. nurbaya:
    hehe nak buat camna..ramai ckp depa lagi suka tanpa baju lor :)

    miss lolliyana:
    ececece nak sesatkan aku hahaha..suci tu mmg identiti la xleh nk buat apa dah kuang2

    ReplyDelete
  7. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete