Tuesday, August 31, 2010

sama la kita


pagi ni nolly meluah perasan mengenang naseb..ya la buka paper, buka radio, pasang tv dengar sana sini dapat bonus or duet raya. dia? tak dak maknanya aih.
aku pun apalagi kasi hot suasana cakap la.

"aku lagi best. bos aku baek giler raya tahun ni . tak pernah2 kasi apa2 kat staff. tetiba tahun ni dapat nur nak kasi sesuatu sempena raya kat suma staff dia kat suma center. tau dia kasi apa? the delicious fruit cake (sekadar meng copy paste ayat dari emel HR manager bagi pihak big boss)"

so nolly jangan la bersedih sorang2 sbb sama la kita ni. tak dak maknanya aihh nk dapat bonus or duet raya. takat kek buah ja la. tu pun dh buleh buat kami angkat kening pelik dan hairan. apapun tima kaseh boss hahaha




tak ada la sebijik camni tp lebih kurang la haha.. tq pakcik google

9 comments:

  1. kami pun xdapek bonus.... boss lagi la xkasi pape.. huhu. sesia je kerja ngan company besor..

    ReplyDelete
  2. huhuhu..ada gak delicious fruit cakes tu..aku???habuk pun tarakk...waa..sedih..xleh beraya sakan..

    ReplyDelete
  3. nadia.yusof:
    ye ke..ingtkan keja company besar tak la meroyan cam km ni ha huu

    miss lolliyana:
    huuuu takat kek buah.buleh la nk tambah hidangan di ari rya..

    ReplyDelete
  4. mmg untung la hg raya kali ni..mcm2 dpt..bihun ada,kek ada,buah ada..apa lg tah??hhahah...

    ReplyDelete
  5. the most delicious la pizz. ada nun aku simpan lam peti ais sayang nak makan muahahahhahaaaaa

    ReplyDelete
  6. miss lolliyana:
    haha kicap, gula, sos, susu pekat..mlm ni tak tau nak bg apa lak haha

    ~udalolli~
    hahaha sama la uda..simpan dh pati ais..hg tempek dak sticker dia bg tu..dengan ingtan tulus iklas tau hahaah

    ReplyDelete
  7. huhuhu sabaq weh....ehe aku pon lom taw g dpt ka dak.. hurmmmm pizah ang dont worry k, raya nih mai mkn free kt umah aku n yg len pon mai laaa join....welcome2!!

    ReplyDelete
  8. miaainis:
    hg nk masak apa??hg tunang ari apa??hahahha

    ReplyDelete
  9. kotak dan sticker dah lama masuk lam plastik sampah. aku tak pecaya pun sticker tu huahuahuaaaa

    ReplyDelete