Sunday, September 26, 2010

goodbye abang long

akhirnya abang long, zul pun tarik beg ala-ala AF tinggalkan kolej ternama mcm yg tertera dlm paper harian metro hahaha. ikut jejak langkah usop, chemad dan liza. so tinggal la jiwa-jiwa yang kental mcm aku, fairuz, hijah dan zaidi kat sini.

lepas berbakti selama 2 thn 9 bulan akhirnya zul tewas dengan offer gaji yang berganda byk dari big boss kami bagi kat sini yang kalau nk buat loan car pun bank pk byk kali nk kasik lepas ka tak la kan hahaha..

seperti biasa yang dh blah mesti la seronok giler tp dlm hati depa sedih nk tinggalkan kami yg jiwa kental kat sini. bukan sedih tak jumpa ka pa tapi sedih sbb kesian mengenang naseb kami-kami yang kena terus bertahan hehe..

tak apa abg long kami still steady. jgn risau kami dh jadik lebih kental lepas sorang2 blah. telinga pun dh cukup kebal nk tadah maki hamun student+mak+bapak+abang+kakak+makcik+pakcik. mulut lak dh practice cukup2 untuk bantai balik bila disembur oleh students dan ahli keluarga depa. so dun wori, kami semua baek2 saja hehe..

pada abg long all the best kat tempat baru. jgn gaduh2 ngn chemad. ceh mcm kembar, nk keja pun tempat yang sama gak hahaha..tapi sebelum tu sebagai tanda kenang-kenangan terima la gmbr aksi kepit zul masa bowling tournament aritu muhaha..so goodbye abg long :))



bergurau kasaq sebelum hg blah zul oiii..kira halai la noo.ok la dari aku letak gmbar bola masuk longkang muhaha


5 comments:

  1. sob2..aku tumpang sedih..lps ni xde cite pasal abgzul dah..ops..abg??ahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaaaaa. turn kita bila plak pizz? aku tak larat kental dah ni huhuuuu ;p

    ReplyDelete
  3. miss lolliyana:
    hahaha xpenah kami pangei dia abg..ni kes dia nk blah buat baek la sekali pangei abg long muhahaha

    udalolli:
    hadoiiiiiii soalan yg klu leh aku nk jwb: esokkkkkkkk!!buat2 kental udah la da oii..hahaha

    ReplyDelete
  4. mana gambar wajib edit?nak tgok sorang lg berkurang.

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    ala mls nk edit la had huuu...edit pun aku duk kat situ gak :((

    ReplyDelete