Friday, September 24, 2010

tak ada ''maksud'' apa-apa


entry ni yang faham, faham la..yang tak faham tak apa anggap ja aku merapu hahaha..tak ada ''maksud'' apa-apa ;p... jauh lagi nak cakap aku pandai buat. ish paling tak suka nasik ayam la. entah setakat buleh makan klu ada pilihan lain harap aku nk order nasik ayam nih. sorry sket..aku suka ayam tapi bukan nasik ayam. kira bukan feberet la..

tapi sekarang aku "kira ok sket" la ngn nasik ayam. sbb dengan nasik ayam ini la aku dan kwn-kwn yang goyang kaki or tak sibuk kat library berbincang dan berdiskusi sambil bergelak. lantas menjadikan nasik ayam satu hiburan tetap pada setiap hari.

kadang2 jadik annoying tapi kami positif buang yg annoying tu jadik postiif supaya kami suma dapat buat topik untuk bergelak ketawa hilangkan boring. jadik sebgai ending entry tak dak "maksud" apa-apa ni aku nak cakap "tima kaseh" la nasik ayam kerana dirimu begitu "menghiburkan" :))




sekadar gambar hiasan

16 comments:

  1. walamak..mengiurkan la gmbr nasi ayam tu..ahahaha...

    ReplyDelete
  2. hua3..aku suka mkn ayam..becoz aku kan meat hunter:)

    ReplyDelete
  3. miss lolliyana:
    tu la sedap kan..tp yang ni tak leh lawan kawan baek punya haha

    jieha:
    hg suka ayam tapi nasik ayam suka x??klu tak suka leh try kawn baek punya kot2 la tersuka kan haha

    ReplyDelete
  4. tp kan..aku tringin nak rasa nasi ayam dia..sedap sgt ke agaknya ek..tah2 klu aku mkn..mau termimpi2 agaknya kan...sodappppp..........hahaha

    ReplyDelete
  5. miss lolliyana:
    tp klu sedap hg kena puji..sbb dia mengharapkan pujian yg iklas hahaha..tapi mampukah hg memuji sekilas hati??

    ReplyDelete
  6. har2..ada aku kesah..pedulik apa aku..sukati aku la nak puji dia ke x...keh2..

    ReplyDelete
  7. miss lolliyana:
    hahaha orang pun ada kesah ker???

    ReplyDelete
  8. aku tak teringin la rasa.xbest..aku tggu resepi nasik ayam mak hang.lagi sedap kot.

    ReplyDelete
  9. jieha:
    jujur cakap mak aku xpenah buat nasik ayam pun hehe..mak aku lagi best masak aym percik ngn briani hehe..best byk dari nasik ayam :P

    ReplyDelete
  10. eh..mak nolly la..kat mak hang nt aku nak mtk gak resepi.heheh..

    ReplyDelete
  11. terserlah kesengalan stickynote disini.. hehe..

    ReplyDelete
  12. jieha:
    mak aku xdak resepi nasik ayam..resepi ayam percik ada haha

    nad:
    muhaha habis la lekat dah title sengal tu 4ever n ever :))

    ReplyDelete
  13. dia memang sengal kan, nad?

    woit, aku pun tak suka makan nasik ayam.
    kalau harap aku gi beli nasik ayam tu, memang tak la.
    kecuali gi ngan kawan-kawan, member yang ajak.
    tu pun da ke kedai nasik ayam,
    gigih juga kot cari menu lain kalau ada.
    muahahaa..

    ReplyDelete
  14. epalejau:
    tu la..aku pun xsuka nasik ayam ni..klu kawan2 ajak bru la aku order..klu tak harap..

    sengal ker??ni entry spesel la had.yg fhm ja tau kenapa ngeh3..

    ReplyDelete
  15. mendalam nya mksud entry nih kan????hmmm......

    ReplyDelete
  16. mirakuru:
    aih mana maksud apa2..kecuali yang fhm hahaha...

    ReplyDelete