Friday, October 29, 2010

bila aku komen


bila miss lolliyana post dan tag pic ni kat wall terus aku komen

"love you too..mmmuahhhhh"

dibalasnya camni

"jgn lebih2 pizah aku geli"

tapi bila ann cakap benda yang sama buleh lak dia ckp

"ok. bila ann ckp camtu, aku kurang sket geli"

ooo klu aku, suma pakat nk muntah ejau. siap2 cirit birit bagai la kan..
cis, ini tidak adil!!!

tapi tak pa aku tetap kira benda ni manis, so miss lolliyana hang layak dapat entry khas kat blog aku mcm epalejau dpt ;'))




geng rimba bara kat merbok dulu. nama sempena pengaruh filem rock kuang2


p/s: pink??hmm buleh la..ha uda bila lagi nk tempek benda manis kt wall aku hahaha


10 comments:

  1. hahahahahaa! tapi kan apesal ntah, bila ko yang says luv u muah muah ni, geli dia rasa lain macam sikit. kan noly kannnnn? aku saja je tanak habaq kat ko. rupanya ada orang yang sampai ati berulam jantung yang da bagitau! hahaha..

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    cis cis cis dan cis lagi..naseb baek aku pun bila aku mmuahhh2 tu dlm nada2 dan niat sengal ja hahahhaa...besa la bak kat chpah rock pizah rock!!

    ReplyDelete
  3. hahahha...nak wat cmne pizah..bila rockers nak jd minah jiwang..aku rasa lain mcm.aku perlukn masa nak terima perubhan tu pizah..so bg aku masa utk muntah puas2..ahaaha..

    mgkn hg kena cari cara lain utk tunjukkn syg hg tu..ahahaha..

    ReplyDelete
  4. miss lolliyana:
    buat cam jiha la..suh hantuk kepala kat dinding 3x..buleh???hahahha

    ReplyDelete
  5. hoho..jgn pizah..jgn korbankn diri hg demi aku..keh2..

    ReplyDelete
  6. miss lolliyana:
    dak bkn aku yg hantuk tp aku suh hang haahhha

    ReplyDelete
  7. minicooper:
    feminin??mak aih old skul nya!!vs wonder girl glamer sket ngeh3

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    wakakaka geli tak dgr??seksi hbs tu hahaha

    ReplyDelete