Tuesday, October 12, 2010

bila aku malu2 unta


si epalejau conteng ayat ni kat wall aku yang kemudian buat aku malu2 unta :')


u're the friend that i can get COMPLETELY mad at, and then having u stand there with a funny face completely ignoring the fact that i'm mad at u, and just burst out laughing



tengok sengal-sengal aku pun buleh gak buat ko gelak kan kihkih..mana nak cari kwn cam aku?? nah tgk ler muka aku selalu supaya ko awet muda sebab selalu gelak :))





p/s: pada udalolli dan miss lolliyana , klu nk aku buat entry khas camni tempek la kata2 manis kat wall aku kompom ada entry khas untuk hampa muhahaha


14 comments:

  1. ya Allah.......Kau lindungilah sahabatku ini dr mghampiri perasaan riak n takbur....waaaa.........pizah....kontroversi nih...hahah

    ReplyDelete
  2. mirakuru:
    alang2 berdoa tu tahir, doa la aku dpat keja gomen cepat sket muhahaha

    ReplyDelete
  3. ya Allah ......Kau permudahkan segala urusan kami...Kau murahkanlah rezeki kpd kami.....amin.......ok pizah??????cpt amin....

    ReplyDelete
  4. mirakuru:
    aminnnnnnn!!makaseh tahir :))

    ni rasa membuak2 nk buat entry lembu kita hahaa..tp tgu nanti2 la yer..

    ReplyDelete
  5. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gak! heheheh! :')

    gilaaa lah aku malam ni. dua2 kawan aku buat entry spesel untuk aku. padahal memang takdek niat pun nak bagi kome perasan. kuikui.

    tapi nak buat camana..da nama sengal kan. terima ajela epal oiiii!

    ReplyDelete
  6. epalejau...
    tau dh....mmg nmpak keikhlasan ang bg compliment tu......neway....sometimes we have to tell that person that we love them b4 its too late rite??????

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    tu la ko bertuah dapat kwan mcm kami2 ni..suka benda sweet dlm sengal hahaha..naseb la kan :P

    mirakuru:
    tahir tolong la p beli no pin kat bsn then isi kpli subjek english..rugi talent hg untuk mendidik anak bngsa di persia2 kan hahaha..(aku serious dlm gelak ok)

    ReplyDelete
  8. klu boleh like comment..aku nak like komen tahir yg 1st..doa supaya cik pizah ni x menghampiri riak..meluat!!

    ReplyDelete
  9. nad:
    hahaha sampai speechless yer kamu ngeh3

    miss lolliyana:
    hahaha meluat tanda syg kan :))

    ReplyDelete
  10. ya ka pizz??
    nanti aku nak pikir nak bagi ayat apa kat ang

    ReplyDelete
  11. ~udalolli~
    hahaha tak cuba tak tau..try tempek lu naa :)) dlm kurungan habis ler aku..

    ReplyDelete
  12. keh2..nak tempek kat kat wall pizah..hu2..(idea2)

    ReplyDelete
  13. mini cooper:
    kaih tempek kaih kot2 terplih utk entry khas hahaha

    ReplyDelete