Sunday, October 17, 2010

habis tak dak topik


ok busan. busan teruk. tak ada kwn-kwn yang online kat skype. tak ada kwn-kwn yang buat kecoh kat fesbuk malam ni. tak ada kwn-kwn update blog. tak da kwn-kwn sms!!

berukband slow tahap gaban. nk tgk drama online?hmm subuh sok lum tentu habis buffer nya tu. tv?hampes nama ja ada astro tapi tak satu cerita best pun. ok busan lagi.

semalam busan at least ada tahir nk chat ngn dia. mlm ni dia pun hilang. aku rsa dia dh sumpah berukband dia jadi mee udang kot. dari semalam dia duk sumpah2 berukband dia yang slow tu.

habis tak dak topik sgt la semlam chat ngn tahir. sampai kena buka topik pasal hantu Halloween sampai ke hantu cina. dah tu lak teringat pasal hantu susu. kisah hantu zaman aku sekolah rendah dulu. macam hampes ja pecaya siap takot2 lak tu time tu.

konon mlm2 hantu susu ni ketuk pintu umah mintak susu. dulu dengar orang cerita gila takot sekarang kalau cerita balik pecah perut gelak. kwn2 cita masa darjah tiga mmg la takot. sekarang ni dgr hantu susu rasa rasa mcm bodoh giler percaya. pk2 balik apa motif dia mintak susu tu??



12 comments:

  1. wahahahaha........mmg abis x dak topik la nih...regarding ur question yg motif antu susu minta susu???hmmm...aku rs kat dunia antu x dak kedai runcit kot...camna nk beli susu....kui3....jgn marah r....

    ReplyDelete
  2. sian nyer kat hg..sori la weh..aku jiwa kacau la kebelakangan ni.mcm2 aku pikir..so xdak mood nak online..aku abiskn masa aku tgk cd jer..huhuu...gile2 nyer jiwa kacau skrg..arghhh...

    ReplyDelete
  3. mirakuru:
    mee udang hg dh betukar ke berukband balik ka???hahhhahahha..aku rs betoi gak teori hg tu. xpun harga pasaran susu kat dunia depa mahai sgt..so mai paw manusia2 dapat free wakakaka

    miss lolliyana:
    jiwa kacau??kacau dek apanya??

    ReplyDelete
  4. stickynote:
    hahahah...welll...aku kan penah blajar economi...tau la sket...tp ang pun blajaq gak kan???hak3...berukband aku masih x insaf lg...trpaksa la bertahan sat..huhu..

    miss lolliyana:
    awat ni cek???yg dok jiwa kacau sgt...hmmm....x pa...relax dulu...chill....

    ReplyDelete
  5. mirakuru:
    aku ingt dh jadik mee udang dh berukband hg tu kena sumpah hahaha..econ??spm ja hahaha..dip amek account..ceh tepksa very the xsuka..

    entahnya PA..rilek2 lu hihihi

    ReplyDelete
  6. tggu lps 3mggu lg..br leh rilek balik kot..hoho...

    ReplyDelete
  7. stickynote:
    hahahah...x pa2...ilmu tu..at least x dak org bleh klentong hg psl acc in the future....

    miss lolliyana:
    walau 3 dekad sekalipun kami ttp disini noly...always be there...just take ur time ..haha...pe kes ngan aku nih????

    ReplyDelete
  8. miss lolliyana:
    3mgu untuk dunia baru kehkeh

    mirakuru:
    hahaha apa kes ngn hg???busan tahap gaban kot hg nih :)

    ReplyDelete
  9. stickynote:
    ni bukan tahap gaban dh nih...tahap dewa dewi dh busan aku nih....weeeeeeeee......

    ReplyDelete
  10. mirakuru:
    hahahha dh kata tgh dlm edah kena bwk2 sabar ler ..

    ReplyDelete
  11. hantu susu aku tak takut sgt.. hantu purdah aku takut ooooo. smp time tu org kata hantu purdah dok cari anak dara sunti, aku rasa cam nak kawen time tu jugak hahahaaaa

    ReplyDelete
  12. udalolli:
    hahaha tu takot ka gatai nk nikah tu??

    ReplyDelete