Sunday, October 10, 2010

hari ini 10/10/10


makna tarikh 10/10/10 pada si kertas melekit

engine oil : rm 56
oil filter : rm 12
gear oil : rm 56
timing belt : rm 158
brake disc shoe: rm 55
service brake : rm 12
tukar tayar botak 2 bijik : rm 250
total : rm 599

ada sapa-sapa nk offer keja part time kat aku bulan ni???




tu pun jgn ada hati nk bela swift..bela kelisa pun tersedak-sedak ni kohkoh

19 comments:

  1. fuh nasib baik la acik bela bas rapid KL je..wakakakaka

    ReplyDelete
  2. miss labi:
    kehkeh tu ler sempoi ja klu bela rapid..tak ngada2 demand lebih2 hohoho

    ReplyDelete
  3. pergh... mahal giler service!owh, sebab tukar tayar.. dh membela, kena la bagi makan ye x...hehe.

    ReplyDelete
  4. nad:
    sbb tukar tayar la tu mahainya..then timing belt tetiba kena tukar...mkan sedap tul dia kali ni hahaha

    ReplyDelete
  5. klu aku service cmni..mmg xkuar umah 5bln ar weh..ahahaha...gile abis duit..huhuh..ngeri2 bila pikir bab kete ni..

    ReplyDelete
  6. hahahaha...TERBAIK Pizah.....ni namanya keta pekena tuan...HAHAHAHAHA...aku pun klu mekanik gtau rega cam tu mao tersedak2 batuk berdarah kot....:P

    ReplyDelete
  7. miss lolliyana:
    bukan skrg pun kena kurantin xleh kuar ka..siap kena bc buku lak tu muhahaha


    sak:
    ya mmg terbaek dia bulan ni..pekena aku cukup2 hahaha..aku pun sket ja lagi nk pengsan tu sak oiii

    ReplyDelete
  8. hahahahaaaaa bila sekali sekala masuk blog smula dan baca entry ang mmg lawak la pizz. tak pernah lagi aku jumpa entry ang yg xbuat ang gelak hahahahaaaaa. abes cabuk pun aku gelak kih kih kih ja. tak pernah g la aku tak gelak lgsg bila baca entry ang. ang mmg ada telen wat lawak cam OS! tak sia2 aku pengaruh ang berbelog. ang mmg BEST!!!

    ReplyDelete
  9. ~udalolli~
    uda aku bulan ni xdak duet dh ni nk belanja hg pizza pun..aku leh kata tima kaseh ja bila hg puji2 aku ni muhahahhhahaa

    ReplyDelete
  10. at les ader gak keta..hang kena bsyukur..hehe

    tp keta kelisa hang comey lar..sesuai ngn hang..hoho

    aku ader keja..tp hang kena mai kL lar..sejam 3o hengget..ader beran..;)

    ReplyDelete
  11. bulat:
    haha aku syg kelisa aka mini cooper aku tuh :))

    rm30 sejam nk trun kl??xper la aku jual buger depan umh aku la hahaha

    ReplyDelete
  12. mini cooper..haha

    sikit sgt yer..okeylar tu..tu sejam jer..lepas sejam 50hengget..mn ader org nak bagi..tp ader limit dy..

    shari hang boleh keja 5 jam jer..haa, dlm sbulan hang dah boleh bayar mini cooper hang tu..silap2 boleh angkat yg Ori punya mini cooper..huhu

    ReplyDelete
  13. bulat:
    xpa aku rela buka stall buger depan umh aku lagi haha

    ReplyDelete
  14. sabaq ja la pizah!!!!lps2 raya lak tu kena...hai....pandai sungguh cik kelisa tu.....

    ReplyDelete
  15. mirakuru:
    xpa nk buat camner..bak kata nad.dh bela kena la bg mkn kan..yg penting kesihatan dia kena jaga supaya aku ngn jiha serta hg dan cheda buleh beronggeng carik laksa lagi nek dia ;P

    ReplyDelete
  16. eh. eh? kelisa akuuuuu! eh tak. tak. tak sama. :') rupa da sama da. nama bezaa.. kelisa ko nama mini cooper eh?:')

    keta menyakitkan? tu baru kelisa pijah. ko imagine kalau kita bela yang besar dari kelisa? nitik air mata ooo.. ketahuilah, apa yang ko rasa kan itu selalu dah aku rasa. huuu..

    ReplyDelete
  17. epalejau:
    ye kelisa tapi ni mini cooper aku hehe..sama tp lain ngn ko punya :))

    kehkeh menitik gak la tp dh bela kan..bersyukur la ada gak si comel kelisa ni hehe

    ReplyDelete
  18. pizaaaaaahhhhh!!!!! p pantaaii xajaaaaaakkk!!!!!!

    ReplyDelete
  19. mini cooper:
    hahaha tu masa p umh tahir la..then lajak p mkn laksa huuu..next time naa kita p huuuu

    ReplyDelete