Friday, October 8, 2010

kalau masa itu buleh diundur


kalau masa itu buleh diundur
agak-agak nak kembali zaman mana
meh kita buat survey
zaman mana paling banyak vote??:))


klu aku
aku pilih waktu sekolah
bukan sbb nk jadik remaja-remaja gembira sekali lagi
tp aku nk pilih subjek spm haha
supaya aku buleh buat pilihan lain masa nk isi borang UPU
dengan harapan aku tak stuck dengan benda2 yang aku kurang minat
kurang??haha mmg tak langsung kot yer


tp bak kata kwn baek aku
dlm tak minat pun aku gak yang tersadai dlm bidang ni
ya kerana aku sorang yg kental muhaha
kental atau terpaksa
tak pa angap aja itu rezeki
wah ayat pasrah giler hehe

p.s: ni bukan entry emo..cuma entry hasil berchating ngn miss loliyana..at least ada gak modal aku nk upate ;P

16 comments:

  1. syukur la nakkk, at least ada gak keja.

    --> kalau ada masa nak ulang balik, aku nak balik ke zaman diploma aku. :') macam-macam ada, dan aku rindu zaman tu.

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    ya kerana bersyukur ku masih disini..alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  3. saya mau ulang zaman spm jugak!!!

    nak pujuk bodek mak kaw2 punya bagi amek accounting supaya xdalah degree holder in engineering wat ker kerja acconting mcm skrg.. huhu.

    ReplyDelete
  4. nad:
    hahaha ni yang suka buka topik pasal 'kalau'..mcm2 jpwn leh dgr.

    mak kamu paksa kamu ambik engine ker nad??

    ReplyDelete
  5. kata kakak aku :

    'kalau'? kalau, babi pun leh terbang..


    kakak aku yang cakap haaa..

    ReplyDelete
  6. me too..klu leh aku balik zaman time spm gak..sbb masa tu aku berkuasa..mcm2 pangkat aku ada..budak2 pun hormat aku..muahaha..n paling pntg..aku sama cam ciksticky..leh pilih kos lain..huwaaa..bkn nak mnyesal ngan kos skrg..cuma xmencabar lnsh..eceh..blah la..

    masalhnya..dah xleh nak kembali ke mana2 zaman...so jgn nak gatai2 wat entry ni lg!!muhahaa..

    ReplyDelete
  7. epalejau:
    klu babi leh terbang hahaha.berjlan pun dh huduh apatah lgi terbang errrkk

    miss lolliyana:
    buat lagi topik2 camni..aku mula nk gatai tangan update kehkeh...

    bukan xmencabar tp aiyoo lebrian2 ipts sila fhm2 sendirik la hahaha

    ReplyDelete
  8. 'kalau' word kalau tu kalau gantung kat pokok pon bleh collapse...hehe

    tp kan, kalau la kan,...kalau boleh la kan,nk blk time dip la...best sgt...huhu....

    tp tu la kan...'kalau'..hmm.....waaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  9. mirakuru:
    penuh word kalau nampak..tak lari tajuk langsung hahaha..

    teringat lak poem if masa beljar literature bi msa spm dulu kehkeh

    ReplyDelete
  10. besa la....learn from mistake...kalau lari tajuk silap ari bulan x dpt mark...kalau dh lepas x bleh patah balik dh....terpaksa la kan be carefull after this...tp std la human being...silap n salah tu always ja....hmmm.....wat to do??????

    ReplyDelete
  11. mirakuru:
    ni aku lemah bila tahir berkata2..sunguh puitis..mmg perintis cecilia ahern la hg ni..hahaha

    ReplyDelete
  12. nak balik zmn U..lepas kelas boleh tido, lepas kelas boleh gi shopping..duit loan masuk tiap2 sem..cumanya dgn harapan loan tu jd biasiswa..hahahahaha..tapi kat U dulu i bodoh la..cemana ek?

    ReplyDelete
  13. miss labi:
    klu buleh balik ke zaman u kompom pandai sbb dh tau teknik2 dah hahhaha

    ReplyDelete
  14. mak x paksa ambil engineering.. tapi itu aje pilihan yg tinggal.. doctor mekasih jelah eh.. mintak ampun jauh2.. ku tak mampu.. hehe. mak cakap accountant sibuk.. pergi kerja sebelum matahari keluar, balik kerja dah malam.

    tapi sekarang itu ler rutin nad.. sob2.

    ReplyDelete
  15. eh, tapikan.. pernah baca artikel.. 'kalau' itu mainan syaitan.

    ReplyDelete
  16. nad:
    huuu naseb la kan..xda keja yg mudah..sama ja apa2 pun..

    haha tu ler pasai..xbaek sebenarnya duk sebut kalau..tp gediks gak nk sebut haha

    ReplyDelete