Monday, October 18, 2010

stickynote


aku rasa kwn-kwn aku sekarang ni macam dh kena kuaratin ngn mak bapak masing2. yala spm kan dh dekat so tak leh online dah. kena study. tinggal aku ja yg klu tak terlebih bijak or mmg tak dak harapan. tu yang buleh ja nak online sampai ke pagi pun ekekekkke. ya intro merapu lgi. buleh la nk kena sembur ngn kwn2 pasni hahaha. tp rilek la jgn sembur lagi. sembur la lepas baca statement aku kat bawah ni.


bukan la aku nak kata kan. tp stickynote ni mmg benda sweet la. benda yang ada sentimental value gitu. tak caya?? layan music video kat bawah ni sampai habis. entah apa yang aku tekan kat youtube pun tak tau la sampai terjumpa MV ni. ah tak kisah yang penting stickynote ni senang cita mmg best la ;')) (ayat sengal dan cari pasal si kertas melekit yang tgh busan teruk)





kan??ok sembur la aku sengal, poyo, gediks or meluat hahaha. aku dh ready :))

p.s: jgn tya apa maksud yg ditulis kat stickynote tu. jepun pun aku tak khatam apatah lagi bahasa korea. so best ka tak best MV ni??ala stickynote tu aku gediks ja nk poyo hikhik

13 comments:

  1. sian ang pizah....msti dh tahap busan cm cipan kering kan????hahaha....x pa la....layan ja la....

    ReplyDelete
  2. pizah...td aku bg komen b4 abis tgk MV...skunk dh abis tgk....best la pizah oi...hero tu c.n blue kan???aku minat la pelakon ponpuan korea tu...aku tau ang msti search stickynote kat youtube kan?????....pastu kan...jgn igt ang muda g ok...bleh wat staement kwn2 nk amik SPM konon....(yg tu mmg gediks sket la)...hahaha...pehal pon twu thumbs up for the MV

    p/s: weh, p blajaq bhsa korea coz i'm dying to know apa yg dia tulis kat stickynote tu....

    ReplyDelete
  3. mirakuru:
    eh dak tu bkn cn blue.cn blue tu xdak la ensem camni haha..mamat ni bandboy apa entah namanya..duk glamer belakon cita yg aku bg url kt hg mlm tu..spm??saja nk bg masing2 panas sket.diam sejuk ja aku tgk sekrg ni ekekekeke

    p/s: aku pun nk tau dia tulis apa tp xdak hal aku nk p belajar hahaha

    ReplyDelete
  4. aku sgt bersimpati ngan hg..sampai aku xleh nak sembur hg walaupun entry hg ni ada unsur2 poyo dan gedik.sbr la yer pizah..tu la..sapa suh hg study awai sgt..study la last min cam kami..huahaha..

    best MV ni..ada cite dia ker..or hanya mv biasa?

    ReplyDelete
  5. miss lolliyana:
    aku bukan study awal..bdk cemerlang mmg xyah bc buku bak kata fendi muhahaha..

    ni MV ja kot..aku pun xsure aku kebetulan terjumpa..besa la aku kan selalu buang masa surf tenet kehkeh

    ReplyDelete
  6. stickynote:
    please deh...genius???hahahah...ok la...bleh la....(senak perut)....tp mmg cm iras la mamat nih?????isk2...aku kena p tenung len nih....

    ReplyDelete
  7. mirakuru:
    hahaha..ala klu hg layan boys over flower korea dia 2nd hero ler dlm drama tu

    ReplyDelete
  8. ooo...now br aku nmpak hidayah sket....hak3....maklum r....korea ni ssh sket aku nk cam...muka sumer kulit mulus giler....jelez wa beb.....

    ReplyDelete
  9. aku mengerti perasaanmu..n ada entry khas untukmu lg. cek cekidaud!!!

    ReplyDelete
  10. Weh agak2 r membe SPM....ang duk kwn ngn bebudak mna lak..hahaha

    actually MV ni mmg best..aduhhhh terpesona ngn jln ceritanya, so sweeeettttttt..!! i Like !!!

    ReplyDelete
  11. udalolli:
    hahaha hg mmg GKB yg terbaek penah aku ada...nebes2 ni nk bc hehe

    miaainis:
    kihkih kwn mna2 pun buleh la kali ni..best giler kan..tgk la sapa jumpa muhahaha

    ReplyDelete
  12. fizz, aku suka sangat MV ni! sumpah aku suka! dan aku eksaited nak tau dia ada muvi atau pun takat video clip je ke? dan apa yang dia tulis kat stickynote tu? hahahaa..aku tetap nak tanya walaupun dorang da tanya, dan ko da jawab taktau.

    aku tak sempat nak rasa busan, fizz..huhuu :(

    ReplyDelete
  13. epalejau:
    hahaha best giler kan MV ni.yg aku bc mmg MV ja xda drama or movie.pasal tulisan tu bak kata tahir aku pun dying to know la had tp xda yg translate

    ReplyDelete