Saturday, November 6, 2010

belum sampai tahap tu kot


lama dah aku jumpa video clip ni. tpi malas nk publish sbb part yang aku nk suruh tgk tu sket ja. selain muzik dan lagu tu yang agak kena dengan halwa telinga aku, video clip ni gak amat sesuai untuk di tonton oleh semua librarian yang selama ni pura-pura kental dan bahagia dengan kehidupan sebagai seorang librarian.

dan menjelang bulan disember yang akan menyaksikan kekentalan aku bertahan selama 2 tahun mengharungi kehidupan yg membosankan macam librarian dalam video clip ni jadik afdal la klu aku publish video clip ni.. cuma bezanya aku mungkin tak sampai tahap main drum dlm library tgh2 mlm lepas library tutup dan menjerit tensen masa user tengah study dek sbb kan terlalu busan or tensen kot kahkah




minit 0.36 sebijik mcm aku..mcm tu ler aku pusing keliling meja2 sementara pukul 7 bila sorang2 dlm library

p/s: mcm ni la si kertas melekit. bak kata epalejau jadi kelawar mlm2. lepas tu search youtube jumpa segala mak nenek video clip la kan kahkah

7 comments:

  1. fizzzzzzzzzzzzz!
    kenapa lambat sangat ko publish video niiiiiiiiii?
    sangat besh okeyyyyyyy!
    dia nyer vid esp dia nyer lirik..
    sangat menyentuh kuuuuuuuuu.
    uiseh!
    :')

    ReplyDelete
  2. jd la kelwar ker burung antu ker....apa2 pun x per pizah asal jgn jd kuntilanak.....takut...hahahahahah...cr bnyk2 g lg2 best cmni....kih3

    ReplyDelete
  3. epalejau:
    mana la aku tau ko nk suker..segan nk publish sebelum tu takot org ckp merapu..dh ler muzik dia ala2 indi nih..takot aku ja suka kot muzik camni hahaha..

    mirakuru:
    kuntilanak???oh tidak ngeri2 hahaha..tanpa galakan hg pun aku rajin search apatah lagi dengan galakan penuh hg ni kompom ada lagi lepas ni menyusul kahkah..tguuuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  4. dah 2 taun yer...hebat tuu..ko tak jemu ker ari2 hadap buku jer..kikiki

    org katalar..bukan aku kata..klu slalu duduk nnti pungkoq jadi besar..betui ker..tapi ko keja bukan duduk jer kan..kan..hahahaha

    ReplyDelete
  5. bulatkocik:
    mau tak jemuuuuuuuuu tahap nk menjerit dah klu buleh tuh..

    klu la hg tau camner keja aku ni bulat kahakah..

    ReplyDelete
  6. hehe..org hanya mampu tanya kita jemu ke x kan..tp kita sampai xtau nak explain cmne dah..bertapa bosan nyer keje kita tu.tp dah nama rezeki..nak wat cmne kan..bertahannnnnnnnnnnnnnnnnn je la...

    ReplyDelete
  7. miss lolliyana:
    xpa PA aku dh jumpa teruk punya busan librarian dlm MV ni..tahap jerit2 dlm libary depan user suma tu. so aku rs dh menjwab kot pertnyaan tu hahaha

    ReplyDelete