Wednesday, November 3, 2010

bila aku tersenyum, tergelak dan tersentuh


dapat MMS uda yang buat aku tersenyum, tergelak dan tersentuh. dan time menulis benda ni pun aku masih tersenyum sbb aku baca balik MMS tu heeeee

nak tau dia tulis apa??

"pizz, rindu kat ang punya pasai aku beli ayaq ni. dlu2 kan klo beli yogurt drink, ang mesti beli perisa limau nipis. tpi mmg limau nipis & timun ka? aku balik umh baru perasan ada timun hahaha"

- sory uda sebijik2 aku copy msg hang :')) -





aku terpaksa crop sket sbb "dekorasi" kat belakang tu yg kurang sesuai untuk tontonan umum kahkah

hahaha masa tu tak dak lagi perisa timun+limau nipis. yg aku selalu belinya lemon+lime. tapi MMS uda ni betoi2 menyentuh hati sorang librarian yang tak dak manner dan rock nih ngeh3

aku rasa mcm nk tulis uda, love you mmuahhhhh tapi satgi ada lak orang yg muntah2 ejau, cirit birit bagai la kan.

jadik sebagai gantinya, esok aku akan panjat tangga billion cari ayaq perisa lime+timun ni demi membalas kerinduan hg tu (^___^)


p.s: wah kwn2 suma excited buat benda manis2 kat aku ni hahaha

11 comments:

  1. Pizah apakah Perasaan ayaq yogurt perasa limau nipis tu.....hohohohoho...xpnh aku minum n xpnh aku tao ada ayaq yogurt perasa seperti tu

    ReplyDelete
  2. sak:
    klu yg aku beli dulu lemon lime ni sedap ja..rasa limau masam2 manis..yg uda beli limau+timun entah aku xpenah lagi ler beli..satgi aku p beli rasa haha

    ReplyDelete
  3. eh gua dah komen lu punya entry ni..apasal xkuar2 lg ni..2x dah komen..ni yg bikin hott ni..maleh ar nak komen lg..

    ReplyDelete
  4. miss lolliyana:
    adakah ini hg PA..sejak bila hg bebahasa rock kapak ngn aku nih ??hahaha..magika sungguh!!

    ReplyDelete
  5. hahaha...PA kan dh nk tukaq angin..so dia kena la tukaq cr communicate tu.....kah3....

    ReplyDelete
  6. mirakuru:
    kah2..mungkin ada benarnya teori hg tu tahir..dia dh get ready nk communicate ngn bakal2 student yg maybe ngek cam kolej aku..

    ReplyDelete
  7. hahaha! apasal sume orang pakat nak bagi ko terharu ni fizz? hahahaha. dari aku, noly, uda, mirakuru bila lagi? hahahaha..

    noly: haaa..camtu la perasaan aku balik2 komen entry ko tak kuar2..sakit perasaan aku ni tau..

    ReplyDelete
  8. epalejau:
    x mungkin sama sekali aku akan membiarkan pizah mendekati perasan riak kecil itu....wakakakakakak.....(agak2 paham ke idak mksud aku???)

    ReplyDelete
  9. epalejau:
    hahaha tak tau ler..agaknya aku sorang yg menghiburkan kot sampai ramai2 rindu2an kat aku ;))


    mirakuru:
    ceh dengki la tu ..ka hg malu nk gtau benda2 manis ni kat aku hahaha

    ReplyDelete
  10. hahahahahaaaa rini bru aku berkesempatan meromen, eh mengomen pada entry khas untukku.. ya la ang kan GKB aku mana buleh aku tak rindu kat ang.time baca pasal kolej Imperial dulu pun aku terrrrindu kat ang ni plak bila terrrrnampak aer yogat limau kat pasaraya lagi la rindu kat ang tu mai. rasa cam time tu jugak nak p peluk cium ang kat SP hahhahahaaaa. yg paling aku terharu dan haru bila rindu aku kat ang berbalas. secara terbuka plak tu keh3! TERIMA KASIH la kawan ;)

    ReplyDelete
  11. uda:
    hahaha terbuka sbb tu tandanya aku amat2 teharu2 tersipu2 termalu2 la la kan..tu ada slot khas untuk hg tu haha..

    ReplyDelete