Wednesday, December 22, 2010

ada cinta sesaat disebalik e-learning

entry sebelum ni aku ada buka cerita pasal program yang aku ngn kwn2 aku buat masa belajar dulu. ala program yang orang tu emosional sebak sbb budak group dia kena tinggal bus tuh. tak ingat???:P.. alang2 dh buka sikit aku rasa nk panjangkan lah. mcm best gak duk belek gambar2 program ni. siap ada gambar cinta sesaat org tu lagi hihi..



klu tak silap budak pempuan ni la kena tinggal bus sampai ada org tu sebak lebih

masa tu dh final sem. tinggal satu sem tu ja pun tp waktu final sem tu la baru sedar diri yang kami berempat aku, miss lolliyana, udalolli dan epalejau tak berbakat dalam membaca bahasa computer untuk buat sistem rupanya. so kami suma nekad lepas kan minor sistem dan tukar kepada subjek elektif. biar la hilang minor dari sakit jiwa hadap coding.

jadik amek la subjek yang konon senang giler siap tak dak final tu. nama dia E-learning. tapi subjek ni kena buat program. biasa la dh nama pun kelas elektif kena la menumpang kelas orang. even menumpang tapi kami dilayan baek mcm classmate course budak2 tu gak. sbb tu la ada orang tu siap dilantik jadik penolong ketua projek yang mana kemudian membuahkan bibit-bibit cinta sesaat antara ketua dan penolong ketua. siap ada lagu tema lagi tuh. nk tau lagu apa???tgu kat hujung nanti ya :')



buleh cuba teka orang itu dan cinta sesaatnya dlm gambar ini =)

so program tu kami buat kat sek ttdi jaya shah alam. budak2 yang join program ni mmg sempoi habis. giler excited agaknya sbb depa yang terpilih tu tak payah masuk kelas kot hehe. cuma masalahnya budak2 ni dh terlebih celik IT. padahal objektif subjek ni nak dedahkan depa dgn pembelajaran secara elektronik. tp budak2 tu siap ada mySpace ooo. aku yg tua ni pun bukan kata myspace friendster pun xdak. siap mintak email nk add YM tuh.



budak2 yg excited. yang baju hitam tu classmate gak, sama2 menumpang kelas orang tapi kami xtau dia nama apa. so kami gelar dia si curly2 hair kahkah

tp kami pedulik hapa budak2 tu dh pandai pun haha. kami treat depa mcm depa tak reti la jugak. mau tak gitu, tu lecturer duk pegang pen dgn kertas duk monitor baek punya. so nak tak nak suma kena gigih mengajar dan guide budak tu habis-habisan la, konon mcm si udalolli dan miss lolliyana ni..



hang mengajar depa guna power point ka download lagu "hafizah" tu uda??kahkah



ceh gigih la sangat posing ja lebih..group hang menang ka kalah aritu???haha

sebelum habiskan entry ni mcm aku janji tadi aku nak gtau lagu tema cinta sesaat orang tu kan hahaha..giler best lagu tema kamu berdua. hits giler time tu! pada orang tu dan yang rajin baca entry aku ni terima lah




(dekat cinta sesaat ku tu ulang banyak kali sikit yer haaha)


p/s: uit orang tu jgn marah naa sbb kamu juga yg bagi gambar dan permission nk tulis pasal cinta sesaat kamu bedua ekekekke

11 comments:

  1. hehe..rindu nyer ngan prog ni..walaupun kita menempek kat klas org..tp rasa enjoy kan.aku tumpang rindu kat cinta sesaat org tuuu..ahahhaa.

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    hahaha giler best, enjoy tahap maksimun..tu la menumpang tapi layan kita baek punya tambah2 cinta sesaat orang tu..dia keja pa la skrg ni yer..

    ReplyDelete
  3. hahaha, woi! sumpah aku terkejut. punya kemain lama da aku bagi permission sampai aku da lupa da. haha ;)) aku mana ada bagi gambar la..folder aku semua da langsap!

    rindu aku kat yb. eh silap. rindu aku kat program ni. hahahahahahaha! muka dia pun aku tak hingat da weh, gambar sebijik pun da takda.

    thanks laa bagi aku hadap balik gambar tuh. terlepas rindu aku kahkah..

    ReplyDelete
  4. eh alamak. aku kantoikan diri sendiri ke citer ni pasal aku? kahkah..

    bukan dak pempuan. dak laki laa yang ketinggalan bus tu..budak laki tu laa ekceli pun :)

    ReplyDelete
  5. haha..apa la ko ni epalejau..gi kantoikn diri sendiri lak.eh apa la cite si yb tu ek..tah2 dh jd yb per..

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    hambek kantoi sendirik..ada ko bg gmbar tp xbyk..ni gambar2 ni aku jumpa dlm cd yg aku burn bila entah..

    hahaha ok la kan..at least lepas gak rindu ko kat mamat tu kahkah...yb ngn baju yb dia tu mmg kelakar habis ler..:))

    miss lolliyana:
    haha naseb la aku dh cover baek punya tp dia kantoi kan diri sndirik..ha la kan dia jadik YB dun mana la tu agaknya hihi

    ReplyDelete
  7. Hihihi...masa mula2 baca entri pun dh agak itu epal sbb kes yg budak group tertggal bas tu.lgpun xda lgsg nama epal disebut2.tapi bila epal sndiri mengesahkannya nad gelak terbahak2...hahha.baik pnye stickynote cover.

    Bestkan prgram2 camni.. Tiba2 rndu dgn semua family angkat nad.

    ReplyDelete
  8. cik lolliyana, i tesassssul lah. haha, excited punya pasal, tak sedar pun mula-mula tadi entry tu tak buh langsung nama aku..bila da komen, baru tesedar diri kantoi :D

    haha, fizz! gambar yang aku bagi ko tu, gambar yang aku da upload dulu dalam frenster. memang takde la seketul pun muka yb ;p

    p/s: yb? entoh. gila lost contact da. haha..

    nad, halamak. disebabkan terkena batang idung seketul-ketul baca entry ni,sampai kan tak perasan stickynote takde mention pun nama i. hahah, perasan sungguh akuuuuu!

    ReplyDelete
  9. nad:
    haha tu la orang punya la gigih cover even ada la bagi clue2 sket kan sekali dia sendirik mengaku kahkah.ya xtvt camni mmg best giler ah :'))

    epalejau:
    haha lain kali komen tu pandang2 sket hahaha..ala klu ko xngaku pun org leh teka tu ko kuikui

    ReplyDelete
  10. tu laa..kalo orang lain pun leh tau tu aku..apatah lagi aku la kan?

    bila baca balik komen kat atas tu, aku pun tergelak sendiri. haha..tak hingat dunia punya terasa sampaikan terkantoikan diri sendirik.

    ReplyDelete
  11. epalejau:
    sbb aku ada kasi clue jugak tu ko pun hehehe..

    ReplyDelete