Thursday, December 2, 2010

idea yang tak perlu di seru

klu dh ada idea tu tak perlu diseru. laju ja datangnya idea tu. gatal ja tangan nk update..
tak payah ckp byk clik ja gambr bawak ni klu tak nampak or kecik sangat..dh habis besar aku zoom tadi tu haha





konklusinya senang jer. ada lagi setahun untuk aku gemokkan badan kat college ini yg tekenal dengan tema Now everyone can eat!! muhahaha..

pada yg lulus gud luck!! :))
pada yg mcm aku tu, terpulang la nk try lagi ke tak..
err tu pun klu KPLI ni still wujud tahun depan kehkeh

klu nak lagi entry camni sila click di sini

12 comments:

  1. haha..siap linkkn aku nyer blog tu.mengong..berita yang menyayat hati tu..toksah heboh2..malu eih..ahaha

    ReplyDelete
  2. miss lolliyana:
    ok what secara tak langsung aku telah menglamer dan mempromosikan blog hg kehkeh

    ReplyDelete
  3. hahaah..nasib baik aku dah bersihkan sawang2 aku td..klu x malu klu ada org dtg melawat..hehhe

    ReplyDelete
  4. miss lolliyana:
    aku pun tak gamak la nk link kan klu blog hg penuh sawang hahaha

    ReplyDelete
  5. takpe. ilangkan la ko nyer berat ideal model tu yaaaaaaaaa?:)

    insya ALLAH semester depan apply lagi. sepuluh kali ko apply, aku tetap akan sokongggggggggggggggg ko!

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    ya baekkkkkkkkkkkkkk!!!lupakan kepenatan emosi even 10 kali perlu mencuba :))

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu...aku pon indak dapat juga bah...keh3...x per...kita cuba di lain taun bah...

    ReplyDelete
  8. mirakuru:
    iya cuba lagi bah..kenapa bah ko berubah ops terlebih sudah hahaha..

    ReplyDelete
  9. hahaha..memang kalau sengal kann..huhu, akak aku pun nda dapat jugak baa..

    ReplyDelete
  10. epalejau:
    ya ka bah..xpe bertambah lagi ahli kumpulan nama ada tiada dlm senarai..wakaka

    ReplyDelete