Monday, December 27, 2010

kasi sejuk sket udara

wah udara panas melanda dua negara ni nampaknya..indoneSIAL dan MALINGsia..err tu bukan ayat aku okeh tapi ayat2 fans dlm facebook dan twitter yer haha...perang mulut baek punya tapi ayat indon2 tu mmg tak bertamadun bangat. tetiba aku pandai ckp indon lak.

org2 msia lak kasi panas mau tak terbakar mamat dan minah indon tu haha. antara yang kasi panas tu termasuk la chemad dan fairuz..ngek tul mamat dua ekor tu. siap tukar nama jadik ahmad gonzales semata2 nk bg indon kat fesbuk tu hangen haha. memang gigihhh!!!. tp mmg bukan msian yg mula dulu pun..

tapi engak mengapa..tak payah ribut-ribut donk. kita kasi sejuk sket udara itu loe. (jangkitan chemad dan fairuz yg tertiba cekap berbahasa rojak indon gara2 bergaduh komen difesbuk haha)..

meh aku pasang lagu bunga-bunga sket, rilek-rilek sket, ada rasa manis-manis sket supaya sejuk sket suma orang. maklumla esok nk perang lagi sakan. tambah2 klu indon kalah muhahaha...berapi terbakar hangus teruk kot :'P




apa??tak dak kena mengena???tak faham??hahaha mmg pun. saja nk update tapi tak dak idea kihkih..tgh busan2 ni layan ja la!!ekekekeke. buleh la nk layan rilek-rilek :'))


p/s: agak2 ada request pelik tak dari kawan2 lepas aku post video ni???hmm

2 comments:

  1. kenapa kah pelik sangat ko berbahasa indon ni? huduh aih!!!

    niena tu sepanjang malam dok bukak website apa ntah dok potpet pasal isu yang sama.

    ayat aku senang je. indon, mana pernah senang hati ngan melesia. huh!

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    hahaha ada huduh mcm ko ckp kedah tak???ya la aku mana tengok cerita indon.tu huduh jadiknya ekekeke

    niena hadap page yg sama ngn chemad ngn fairuz join la tu..sama la budak dua org tu perang komen sampai kena flag ehehe

    ReplyDelete