Tuesday, December 7, 2010

Gigih Lagi


klu p.s i love you, aku amek masa dua bulan 18 hari untuk habiskan. mula dari 6 september 2010 sampai 24 november 2010, itu pun dengan bantuan internet yang sengal hoho. so jieha aku menang ok haha!!

cabaran terbaru adalah novel ni, where rainbows end. beli novel ni semalam 7 disember 2010. meh kira lama mana plak aku gigih nak habiskan kali ni =)




kurang tebal banding p.s i love you so agak2 berapa lama???

still cecilia punya buku. tahniah tahir sbb berjaya pengaruhi aku, jieha dan sekarang si had la plak kihkih...nolly bila hg nk turut gigih mcm kami2 ni ekekkeke

jieha paling gigih sbb dia sekali beli 3 buah. had pun nk jugak tumpang gigih. dia beli tiga tapi tinggal dua ja sbb aku rembat where rainbows end ni kahkah.. ala kata2 kawan apa la sangat setakat aku rembat satu tuh muhaha..

giler hebat penangan ayat power tahir promote novel2 cecelia. habis suma kwn2 pakat beli tu..aii tahir, cecelia bagi komisen ka kat hg??share sket hehe..

p/s : kembali bekerja esok setelah beronggeng bersama epalejau, ainun, jieha dan cikgu mahfuzah =)

-cis camner tak perasan aku silap tulis tajuk novel ni where jadik when ni??dh masuk 2nd day baru perasan kahkah..malu siot hatta aku dh ubah balik-

6 comments:

  1. miss lolliyana:
    yg mana ps i love u??best.aku suka ending dia ngeh3

    ReplyDelete
  2. heh..sampai nama tajuk oun salh taip..excited sgt eh dpt bc sampai abis..hehe
    tgk la..dah sampai seru nnt..aku bc la..hee

    ReplyDelete
  3. miss lolliyana:
    aku duk ingt tajuk dia gutu..xperasan tajuk dia lain kuikui..ala mcm aku selalu jahanamkan lirik lagu org camtu la aku jahanamkan tajuk buku ni ekekkeek

    ReplyDelete
  4. dan aku pun da terikut tajuk ko yg salah tu..kakakaa..

    aku tak start baca lagi novel2 aku tu..imagine la, aku pun da beli dua novel masa kat sentral. pastu sampai SP, ko lak rekemen lagi novel. 4 bijik novel akuuuu..hahahah! mati laa nak baca bagi abis. speaking london la aku trus lepas abis baca semua tu.

    ReplyDelete
  5. epalejau:
    haha tu pasal..mmg dlm kepala duk ingt tajuk yg salah tu asal entah..

    tu ler tp aku teringin nk bc novel yg konon ko nk bg aku tu hehehe tp xpa la lain kali lak..antr sekali ngn cd2 aku pun xdak hal hehe

    ReplyDelete