Tuesday, December 28, 2010

sengal mereka


suma sedia maklum blog aku blog sengal. penyebab sengal aku tu banyak sebenarnya. termasuk la pengaruh rakan sebaya especially kat opis. ni aku list contoh2!!

>>>>fairuz<<<<


fairuz : pizah tolong pegang hp baru aku ni jap

aku : hampes nk tunjuk hp baru ckp ja la..sengal!!!!!!

fairuz: pizah transfer lagu kat hp baru aku ni.

aku: ok..dh on lum??

fairuz: guna infra red la yer hp aku tak dak bluetooth..

aku : gelak guling2 wakaka


>>>>chemad<<<<

chemad: pizah tolong print resume aku jap. ada tebiu ni

aku : pendrive??

chemad: hang buka emel aku. download.

aku : ok, dah

chemad: tq err pizah, pinjam rm10 heeeee

aku: ??????


>>>>ed<<<<

ed : sejuk aih kat library ni

aku : ha sejuk giler

ed: kulit apa tahan sejuk ni. kulit biawak ka apa hahahahaha

aku : ngekkkkkkkkk!!


>>>>zul<<<<

aku : camna kerja tempat baru

zul : ok la tak makan gaji buta ekekeke

aku : cesssssssssss!!


kan??bukan salah aku la sgt :P

p.s : mana semua orang ni??aku dh tak tahan busan warghhhhhhh!!!online ler!!

8 comments:

  1. yela. yela. aku online laaaaaaaa ni..hahaha..semua tengok bola kot..ko tak tengok bola ke?

    diorang memang sengal. aku pilih yang first dan yang last.wakakakakakaa!!sengal mengalahkan ko..!

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    hahaha baru nk online..aku nk pengsan dh ni busan...bola??esok la finalnya..aku patriotik..bola omputih aku tak tengok hahaha...tu pun ko nk marah2 aku sengal..cuba ko hadap depa ari2..baru ko tau kot ekekeke

    ReplyDelete
  3. aku hadap orang perasan hari2..tu kot yang aku pun transform jadi minah perasann..kakakaa...

    aku tak tengok bola da. malas. :D

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    hahaha moga ko dapat nur untk kembali ke pangkal jln segera yer..ala ko dulu tgk bola pun sbb tutttttttttt!!!hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaah...
    mmg patut ang menyegal sbb ang mmg dikelilingi kesengalan setiap hari kan..

    ReplyDelete
  6. hahahahaahaha yg bawah skali paling mnyayat hati. but i loike hahaha ;p

    ReplyDelete
  7. da last comment tu mmg agak mengena laa kn...kn....kn...? hahaha sabor je laa melayan kesengalan sesama ampa noh..huhu

    ReplyDelete
  8. sak:
    tu ler..alih2 dh kena kat opis aku reply kat kwn2 lain lak muhahaha


    uda+mia:
    kahkah mmg ngek punya sengal yg last tu..hampessssss haha

    ReplyDelete