Wednesday, December 29, 2010

tima kaseh untuk peluh itu


tak payah ckp byk

gambar menceritakan segala-galanya

kita menang tuhhhhhhhh!!





paling best menang ngn indonesia wakakaka

dan lagi best2 jumaat dapat cuti freeeeeeee :))

so tahniah team malesia..tima kaseh la peluh-peluh main.

tak semena-mena kami dapat cuti hihi

giler ah muda2 dh kaya haha..

agak2 dapat duet reward byk mana tu??:P



p.s : kwn2 jgn lupa jersey biru ori tu yer..hahaha

8 comments:

  1. pizah...aku 1st time tgk bola secara serius smlam.....hahahaha
    xsia2 aku concentrate tgk bola smlam sbb menang....

    apa pun si Fahmi tu sgt comelll

    wakakakaka

    ReplyDelete
  2. sak:
    hahaha tak pa..lepas ni kompom concentrate semua game!!err sak fahmi tu dh ada awek..siap ada blog tuh kuikui

    ReplyDelete
  3. hahaha..nak. nak. apa blog awek fahmi haa?

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    eh ingt ko tau..buka ni http://jejariruncing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. da tau da..hehe..aku bukak awal da aritu. :D nyway, thanks. suka baca blog awek dia. tak belagak pun..

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    entahnya awek dia cool ja pun..orang lain lak emo..emo???ka dengki hahaha..

    ReplyDelete
  7. hahahhaa..dengki opkosss..siap buat fan page kat fesbuk benci kat elia tu. herannnnnnnnn.. padahal elia haram tak kaco dia pun..

    elia tu dari awal lagi blog dia memang sembang pasal bf dia pun..dari last year lagik..takde pun orang nak emo. ni plak baru nak emo. apasal??? DENGKI. kahkah.

    ReplyDelete
  8. bagi aku link blog ngn page tu had..nk bc hehe

    ReplyDelete