Monday, January 24, 2011

dari blog ke @dstickynote


dari epalejau.blogspot, stickynote bertemu bulatkocik, dyakamil dan little labi-labi..


dari @dstickynote, dyakamil dan epalejau bertemu dengan faizalrockafela..


dulu, title sengal jadik hak milik stickynote. sekarang epalejau, dyakamil dah jumpa faizalrockafela yang berganda-ganda sengal dari aku kot.. tapi cayalah!! sebab epalejau dan dyakamil mampu buat faizalrockafela perah otak cari idea sbb tak mo kalah hahaha..




tak tau dh nk buat camner..gambar aku mesti kelabu dan kecik klu upload dlm blog..kenapa???


dan tadi masa jumpa faizalrockafela, dia ckp "ya la aku bagi hang menang dekat alam maya" baru dia tau kwn2 aku klu bab menyakat hebat jugak kahkah...

ya blogging itu seronok dan untuk itu aku kena ckp makaseh pada klonnates sbb buat aku buka cerita cik stickynote ni :P


p/s : @dsticktynote???nanti aku buka cerita camner aku leh terjebak..jgn kutuk dlu ok :P

3 comments:

  1. hahahahha.... mesti chemad pun x kuasa nak layan ktorang kan.. asek nak menang je. tapi sape suruh dia sengal.. diakui, chemad memang super sengal dari SN.

    ReplyDelete
  2. hahaha. aku tak sengal. aku baek je ;) takhta sengal tu khas untuk cik stickynote dan chemad :D:D:D:D

    tetap kelabu asa..apahal haaaaa?

    p/s: ijaunyaaaa aku dalam tuh.

    ReplyDelete
  3. nad:
    hahaha kat luar dia balas dendam habis2an..klu nk mintak tolong, dia suh tabek spring lu..sengal giler!!tp xpe korang suma kenakan cukup2 dia kihkih

    epalejau:
    ko xsengal???muntah ejau dowh!!tp klu ko sengal ngn chemad aku xmuntah..aku like hahaha

    p.s: tu la ejau giler haha

    ReplyDelete