Thursday, January 27, 2011

cuti, movie dan limau


minggu depan raya cina. masa sekolah dulu aku suka sangat klu raya cina ni. nak tau kenapa??meh aku list kat bawah ni.

pertama : cuti mmg banyak gak la selepas raya posa kan muhaha


kedua: memandangkan masa tu giler movie negara belah mata sepet ni, so raya cina mmg dinantikan sbb time tu suma tv berlumba2 tayang cita best ngeeeee..


ketiga : mesti la dapat limau free.. err tp pesal tahun ni tak dapat2 lagi ni. awal lagi ker?? uncle yg selalu bagi limau kat ayah aku tu tak beli lagi ker limaunya??:P




klu uncle tu bc entry ni rasanya dia mesti jwb
"keja nk limau free..xda2!!..limau mahal tahun ni!!" ekekeke


habis tak idea yer nk update??pasal limau pun jadik la yer kahkah


p.s: hidung dh berair jadik secara rasminya dh selesema..so nk mc ka tak sok??? ngeh2..


13 comments:

  1. nad pun xbanyak dapat limau taun ni.. last year kemain banyak. yg penting tggu ang pow dari boss. walaupun rm10 jer.. kedek tul!

    ReplyDelete
  2. aku ingatkn keje kat tmpt baru ni leh dpt limau n angpau yg bnyk.rupa2nya xdpt lnsg..waaa...sedih nyer...

    ReplyDelete
  3. nad:
    kan limau kurang thun ni..mahal katanya..ada la jugak angpaw nya tu hatta rm10 kan hehe..

    lolliyana:
    ya ka???pergh tu la indah nama ja kan kolej2 kita ni rupa2nya..

    ReplyDelete
  4. alorr selsema la pulak ang nih....ermm mc ke rini? heheheh nk kuaq pon nt tersebar lak virus2 tuh, laen kali je r kasi baek dulu eh...;)

    limau aku pon xdpt g, awal lg laa sabor2...klu xdpt buah limau mai sg.limau pon ok...ngeee3

    ReplyDelete
  5. mia:
    mc menda aku dh tobat jadik baek ni..aku mai keja oo haha..

    sg limau??hahaha..buleh ler :P

    ReplyDelete
  6. buleh ang tu sampai bila pon xtaw laa kn, xpenah duk nmpk jejak kaki jgk..;p

    ReplyDelete
  7. aku bukak ja blog hang,aku teringat dlm beg laptop aku ada sebiji limau vendor bagi.hahaha..selamat aku baca entry nie,kalau tak aku lupa dalam beg tuh ada limau yg manis.perghh..

    ReplyDelete
  8. mia:
    tgu musim buah pelam nanti..aku p kita menicah..sedapnyaaaaaa...or tak pun tgu hg kawen..aku kan asissant hg ..ya x??:))


    jieha:
    sebijik ja??aku tgu sekotak nih..bila la pakcik tu nk bagi cam selalu..dh tu tak reti2 nk tima kaseh kat aku sbb tolong ingatkan hg??hahaha

    ReplyDelete
  9. TERIMA KASIH PIZAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!MMMMMMUAAHHHHXXX!!!!!

    ReplyDelete
  10. jieha:
    oit..trima kaseh tu bukan sekadar ucapan berbentuk perkataan saja noo..kena ada lagi berupa makanan..muhahaha..

    p/s: secret garden tu dh brpa percent donload???:P

    ReplyDelete
  11. aku xdpt nak download lagi..xjumpa..bagi la link.aku tlg downloas selow2..hehehehhe..

    ReplyDelete
  12. aku dapat sbijik je limau arini. tu pun alyn bagi siang tadi kat sikul.

    kalau dulu kerja kat dewan, sure dapat sekotak dari vendor..huwaaaaaaa!

    ReplyDelete
  13. jieha:
    xpa kwn opis aku tlg donloadkan dah hehe


    epalejau:
    ok la dapat jugak kan..tu la dh bg sebijik nk sekotak haha

    ReplyDelete