Friday, January 21, 2011

spesel delivery dari Guaq ke Kuantan

seperti yang dijanjikan, nasik lemak spesel hasil ayaq tangan puan siti patimah siap diantar untuk orang jauh nun kat kuantan. tp buleh antar secara maya ja la kahkah. klu pakai courier fedex tu laju mmg laju tp sampai2 ja sana kompom basi.

so dari telan ayaq liur depan mata baek telan ayaq liur dlm blog ni haha. kecoh macam kat kuantan tak dak nasik lemak ja aku ni hehe..ala nad klu depan mata pun lum tentu sempat dekat ngn ko, sbb chemad sorang pun dekat satu tupware tu dia habiskan. melantak tak hengat mamat sekor tu hahaha. credit to hijjah untuk teknik gambr ala2 guna camera DSLR ;))




kuah sambal tumpah tersalut dlm ikan bilis dan telur rebus sbb terlebih drift masa selekoh


so nad selamat menjamu selera =))


buat GKB aku, uda jangan tanya awat tak antar kat hang sama sedangkan hang pun duk kuantan jugak. sbb aku tau hang tak dak kat malesia time ni. maseh la p cari jersey malesia untuk besday aku sampai ke vietnam. buat susah-susah ja tp jgn silap beli jersey vietnam plak naa haha

p/s: satu tupware tu sebenarnya kami bertiga yang habiskan. aku chemad dan hijjah kuikui

4 comments:

  1. Owh sgt terharu dpt nasi lemak walaupun di blog..kenyang mata..haha.maseh SN!!

    Chemad tu makan or melantak,1 tupperware abes.isk2...

    ReplyDelete
  2. nad:
    hahaha sama2 kaseh la nad..

    dia tu mmg..ptg ajak melantak ayam tandori ngn roti nan lak haha

    ReplyDelete
  3. kat aku takde ke? kehkeh..dah menelan ayam percik tak ingat, lagi mau tanya..

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    ko???aku dh tunaikan hajat kan ayam percik aritu tau..haha

    ReplyDelete