Wednesday, February 16, 2011

I love and I don't love you


aku suruh budak kelas aku buat ayat guna present simple form of the verb.. positive dan negative. so budak tu buat ayat ni

" I love you "

dan bila aku mintak ayat dlm bentuk negative budak tu bagi ayat ni

" I don't love you "

biasa la jiwa remaja kan..cinta adalah segala-segalanya.
it 's ok. aku faham..





p/s: tu kisah 1st kelas aku..nak lagi??ekekeke

6 comments:

  1. hahhaha...

    saya cikgu, saya nak jawab..

    i miss you.
    i don't miss you.

    budak2 baru kenal dunia, biasa la cinta tu segalanya kan.. hehe.

    ReplyDelete
  2. wahhh cikgu dh seksi haaa hehee, gud trial dear...budak de love u n don't love u...lyn yg don't love tu sbb yg love tu da udang sebalik batu jew ehe...

    ReplyDelete
  3. hahahaha. besh. besh. sepatutnya bila dia tulis i love you tu, kau kena la dengan lajunya jawab, I LOVE YOU TOOOOOOO..

    ReplyDelete
  4. nad:
    itu ler pasal..tak ada vocab lain dlm kepala tu agaknya selain love yer..tu klu suruh buat karangan pasal valentine day dari 100 patah yg kita suruh dia buleh karang 500 patah kot kehkeh

    miaainis:
    oh baru perasan cikgu seksi ker?? hahahha.

    epalejau:
    hahaha tak mo la aku..tak kuasa i tau kekeke..

    ReplyDelete
  5. bukan i hate u ker.. barular negative.. tak gitu cekgu sNote.. ;)

    cekgu.. klu math english boleh ajar tak.. cthnya.. (1-x2)(x-dy/dx)+2... hehehe

    ReplyDelete
  6. bulat:
    err rasanya tu lom ckup negatif lagi kot kahkah

    math???oh hate it!!

    ReplyDelete