Monday, February 28, 2011

kering idea tahap maksima!!

ni entry kering idea tp kental dan gigih nk update. paling lama aku tak update sbb aku tak dak idea langsung. mmg ajaib la bila aku tak reti nk merapu. apakah sindrom yg melanda aku??akibat byk makan pelam muda cecah garam belacan dan megi kah???sampai lembab begini jadiknya.

bila tak dak idea langsung camni aku rasa aku nk update pasal nih. pasal drama yg aku baru habis tgk. dlm kemut2 beruk aku tu mampu gak aku tgk drama korea 16 episode nih. standard la kan klu exceed limit tu muahaha..dan sekarang akibatnya beruk aku slow dari siput tuttttttttt geraknya.

so tajuk cita korea ni my princess. dgr tajuk sure suma buat muka. ala kompom sama ja jln citanya tuh. dh buleh bdget pun aih. aku pun sama jenis ja budget camtu but then lepas satu, satu episode aku layan. leleh??oh cita ni tak leleh sangat pon. cinta??of kos ler dh nama pun cita korea klu xbercinta tu bukan drama depa la. lawak??ya agak lawak sbb aku gelak kahkah..

hero??hero zaman aku sekolah dulu tp ensem tu maintain kekeke. heroin pun heroin zaman aku sekolah dulu gak. tapi cita ni mmg meletop kat korea yer. baru habis tayang kat korea pun. buleh tahan sengal heroin nih. hero besa la maintain control macho tp bila jumpa heroin sengal muhahaha habis ler machonya.

nah hambekkkkkk..puas hati besar sekali!!

so sapa yg tak dak keja cam aku buleh ler nk melayan drama nih. sinopsis buleh google sendirik naa hahahaa..



p.s: mcm nk kena ngajar sampai hbs sem ja nih. soalan midterm kena buat seblum 13hb...hoh!!

9 comments:

  1. 1. Ko takda idea nak merapu? Itu tipu.
    2. Gambar itu sila credit kat aku ye. TQ.
    3. Jun Suuuuuuk! I like him. Tp tatau nama kahkah. Aku tau nama bf aku Won Bin je.
    4. CD ko aku x start tengok sebijik lg pun. Nampak gayanya taun dpan pn blum tentu aku pulangkan. Huhuhu..
    5. Soalan exam? Kahkah. Gelak guling-guling. Atleast, bukan 30 multiple choice questions kan? So be thankful.

    ReplyDelete
  2. Cis sungguh okey. Aku da komen 14 kerat punya panjang, tiba-tiba disappear. Ko delete ke??

    ReplyDelete
  3. aku skrg ni mlm2 layan gameshow korea..running man.adik aku nyer keje la ni..dia copy dr kwn dia.kelakar gile..walaupun depa xwat lawak pun.gelak terbahak2 la jugak..

    ReplyDelete
  4. ms lolliyana:
    kahkah aku ada tertgk gak kt kbs running man tu..korea mmg suka buat game show sengal2..tak fhm pun buleh gelak hehe..

    ReplyDelete
  5. aku komen ko da dua kali untuk entry ni. mana komen aku tuh?

    benci lah! penat je taip panjang-panjang.

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    ye ke??xnaek pun..serius..ko tulis apa??summarize balik :P

    p/s: baru perasan trailer dia dh kena removed pun..aku buang la link tu

    ReplyDelete
  7. 1. ko takde idea? itu TIPU.

    2. jun suuuuuuuk! aku pun suka dia! menten nsom kannnn? sape ntah nama dia. aku ingat nama boifren nsem aku je, WONBIN. haha..

    3. gambar credit to epalejau. TQ.

    4. soalan exam? hahahahahahaha. be thankful as u dont have to make multiple choice questions okayyyyyyy!

    ReplyDelete
  8. tu da abis summarize la tu. tu la, aku bukak tak dapat. ceh!

    ReplyDelete
  9. epalejau:
    wah panjang2..harus ko bengang sbb tak kuar..

    nama dia??ala aku pun xingat apa namanya ahhaha..

    ya makaseh kat ko..ko nk aku buat citation APA ker MLA untuk credit nih??hehe

    eh ada jugak multple choicenya..4 set nih nk kena buat..

    mlm tu elok ja aku tgk kat ytube..tu pasal aku letak linknya..xpa la dh remove dh..

    ReplyDelete