Thursday, March 3, 2011

Aku menanti kamu everyday

rasanya orang lain dh muak kot dengar lagu ni. aku ja baru nk perasan. terdengar tadi masa bwk keta nk p kerja. tu pun sbb tak dengar hot. yala masuk kul 12. time2 tu harap la nk dengar hot sbb xberapa nk meriah cam pagi2. so dengar la X sbb DJ kat X tak byk bebel. depa pasang ja lagu dari byk berckp.

mula2 tu tak perasan lagu ni sangat. dengar gitu2 ja la. tp sampai kat part chorus tu rasa cam lagu ni best la plak. sbb lirik kat chorus tu sempoi ja rasa..punya la nk tau sapa nyanyi lagu ni sampai even dh park kat depan opis pun tak turun keta lagi. tgu nana ckp sapa nyayi lagu ni kehkeh.

chorus dia bunyik camni ja pun. sampai gigih la kan tgu nk tau lagu sapa hoho..

Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday

aku cuba gak cari video clip lagu ni kat youtube tp tak dak pun. tak buat lagi kot. yg ada mcm copy aku kat bawah ni jer. so buleh la nk dengar lagu tu camna bunyiknya kan. mamat ni nama dia awi rafael. lagu ni tajuk dia pulanglah..





p/s: aku menanti lecturer english baru masuk everyday nih..cepat la arghhhhhh!!

8 comments:

  1. tak tahu pun lagu ni wujud..T_T

    ReplyDelete
  2. miss labi-labi:
    hahaha ye ker??ni pun 1st time dengar tadi dlm keta..agknya awi ni penyanyi baru kot kihkih..

    ReplyDelete
  3. macam tak besh la melodi dia. kekeke.. tak best tak best, tau2 nanti jadik lagu peberet. kekeke...

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    kahkah klu xsbb lirik kat chorus tu menarik tak dak nya aku nk perasan lagu ni :P

    ReplyDelete
  5. best hg kata??aku paling benci dgr lagu ni..lirik tah pape..

    ReplyDelete
  6. miss lolliyana:
    wah hg pernah dengar la??aku suka part chorus tu ja pun..yg lain2 tu biasa ja.huuuu

    ReplyDelete
  7. eei..1st time aku dgr..aku xleh terima la lagu ni.n sampai skrg pun cam ssh je nak terima..lbh2 tang chorus..aahhaa.sori pizah..terkutuk lagu kesukaan hg ni...

    ReplyDelete
  8. miss lolliyana:
    xpa2 telinga masing2 bebeza hehe..tp xleh lawan aku suka lagu jiran aku ler kan ekekekekeke

    ReplyDelete