Monday, March 28, 2011

buat sengal lagi best dari terjun bangunan

dari duk terjun bangunan nak bunuh diri sbb putus cinta tu kan baek ajak kawan-kawan buat komplot kenakan si lelaki durjana tu cukup-cukup. selain dapat balas dendam sbb sakitkan hati buleh gak bergelak ketawa buat hiburan.

mcm biasa jangan tanya camna aku leh terjebak dan terjumpa video clip nih hahaha..dlm duk menanda exam paper budak2 kelas aku yang berlambak2 tu sempat jugak aku ter browse youtube.

ok aku terjumpa video clip nih. ish aku tak ajar pergi disco aih.. just nak layan dan bagi idea kat gadis gadis remaja yang rasa dunia ni gelap gelita kalau kena tinggal ngn boifren tu. tak best terjun bangunan, rugi dosa banyak tak sempat nk tobat. cuba buat sengal cam bdk2 ni kuikui..





p/s: yeah tinggal satu lagi subjek ja nk kena tanda..then setel suma dan pencen la aku as lecturer ganti muhaha..


4 comments:

  1. haha. aku paling suka part balas dendam ngan ex boifren. tak kisah la mcamana pun rupa balas dendam tu. asalkan dapat buah dahi dia berkerut dan aku dapat cakap padan muka, ok kot??

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    entah aii..buat apa la nk berdiri atas bangunan tinggi nk bunuh diri??dh tu klu nk terjun kenapa nk kena tgu sampai polis bomba sampai..kan enjoy klu leh kenakan orang cam ni kekekke

    ReplyDelete
  3. nelly:
    haha nk cuba puding mango+banana x??

    ReplyDelete