Monday, March 14, 2011

karangan pendek di pagi hari

tajuk karangan : saya seorang pekerja

introduction : saya adalah seorang pekerja. pekerjaan saya adalah seperti berikot..

isi / content:

1) library executive : dlm offer letter
2) kerani : mmg kerja harian
3) receptionist : oh selalu
4) practical training supervisor: dulu kini dan selagi tak berenti
5) English lecturer : bakal pencen dlm 2 mgu lagi
5) marketer: turun sekolah promote college tercinta on 23 march (ari result spm kuar)
6) dan kerja2 lain yang berbangkit seperti photostat dan A4 paper controller
(jawatan terkini 2011 ekekeke)

conclusion : serba buleh..sapa nk try??meh kerja sini muhahaha..:P



gaya mcm sibuk la kan. tp tak la sangat. kdg2 ja..

p/s: ops terlupa pelayar facebook, ym dan internet tegar : itu wajib kahkah

6 comments:

  1. huahua..hadoi..patut mintak gaji lebih dah ni :)

    ReplyDelete
  2. miss labi:
    kehkeh klu buleh mitak gaji lebih ka kan mmg jerit den kayo la..tp suma tu cuma kalau huuuuu

    ReplyDelete
  3. kalau setiap satu keja dapat gaji lain-lain, meh meh. ko benti, biar aku sambung keja kat sana.

    btw: first time tengok gambo lawa? gambo lawa ye, bukan gambo clear. kakaka.. ;))

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    ko nak ker???ko lom kenal sapa itu dato tuuuuuuuuut ok hahaha

    sebut gmbr lawa xpe jgn sebut gambar clear yer kehkeh

    ReplyDelete
  5. tanak la. datok tuuuuuuuuuuuuut ke, dato kkkkkkkkkkk ke, aku tanak. hahaha ;))

    sensitif ye kak? tak sebut dah. hehe..

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    kahkah eh xnak lak..baru tau haha

    sensitip yg buleh membawak kepada sentap tuh hihi

    ReplyDelete