Sunday, March 6, 2011

take me to your heart


tak tau la nk kata aku ni lurus bendul atau aku mmg betul2 malas nk pk lebih-lebih. aku ikot ja silibus. silibus tu kata learn preposition from song "take me to your heart ". aku tak tau pun lagu tu. so aku cari kat youtube. oooo lagu ni rupanya..





aku pk ok la tu. micheal learns to rock. femes la jugak kan. then aku print la lirik lagu tu bagi sorang satu. sekali budak2 tu cakap...


" lagu sapa nih. tak dak zaman orang dengar lagu ni. lagu lama ar. buat la lagu lain "


aku pun tanya la


" habis tu nak lagu apa?? "


budak2 tu jawab


" lagu mettalica!! "


p/s: ooo nak mettalica yer??tunggu aku bagi lagu maher zain. puas hati muhaha!!

4 comments:

  1. hahahahahahahaha! banyak prepositions ke dalam lagu micheal learn to rock tu? wakakakakakakakaa... belajar prepositions rupanyaa...

    bagus tu ada lagu. kang suh senarai prepositions sorang2 kang, kelabu mata dorang. cerewet! besar rahmat da tu cikgu nak bagi lagu!

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    aku pun pelik ngn yg buat silibus tu..tak byk pun preposition dlm lagu tu..agaknya dia suka lagu ni kot kahkah

    mmg byk songeh pun..lagi besar lagi byk ckp la plak bdk2 nih..

    ReplyDelete
  3. sukkkkaaaaaaaaaaa lagu tu!!!!!
    masa matriks pernah belajar lagu yg superman tu.. lecturer pasang lagu tu ktorg kena copy lyrics.. hah amek kau mencabar ke idak bagi org yg xpernah dgr masa tu.

    tapi belajar menggunakan lagu ialah sgt best!

    ReplyDelete
  4. nad:
    hahaha err pernah gak buat camtu kat depa..copy lirik tp guna lagu stay estrella..mmg bdk2 tu xpernah dengar kahkah..tp biasa la depa ckp lagu tu tak best..hmm..

    ReplyDelete