Saturday, March 5, 2011

terakhir sebagai si gadis

arini sorang lagi kawan aku tunang..nak sebut nama tak leh sbb tuan punya badan dh pesan jgn kecoh2 lu. so tahniah yer :))...cerita bab tunang dan kawen ni mmg hampir suma kawan rapat aku duk rebut2 amek nombor nk kawen tahun ni. tambah2 epalejau tu siap dh booking tarikh 11.11.11..oii cik kak kompom betul2. aku nk beli tiket ni tau klu jadik hahaha.

dek sbb kawan baek aku diela, miss lolliyana, jieha dan cikgu mahfuzah dh nk kawen tahun ni, so bulan dua aritu kami pun buat la gathering. suma turun shah alam. ni consider last la kami hora seblum masing2 kena sunting dek kumbang masing2. err tolak aku yer hehe. last sebagai si gadis ler kononnya cuti2 ni namanya tuh..pasni klu jumpa pun dh tukar title jadik bini orang muhahaha..

mcm biasa klu entry aku jenjalan ni aku malas nk cita byk. aku nk letak gambar ja. rasanya no more gambar kelabu kot kali ni kahkah..:P



kat burger king ngn ate..




siap nages aqeef tu letih haha.aqeef ni ank classmate kami lu..muiz ngn nani :)




dgn si firas..anak elina classmate kami gak dulu nih..tahun depan berebut anak dila, jiha ngn miss lolliyana lak :P




gigil sejuk kat umh 4 musim bukit cahaya..gerrrrr..credit to kumbang si jieha, fazrul sbb amek gambar ngeh3..




tolak aku ngn ainun yg baju pink tu..yg lain suma kompom makan nasik minyak tahun ni...mula ngn si gadis baju biru :P


p/s: errr soalan bila aku nk kawen tidak dibenarkan kat sini yer kehkeh...

6 comments:

  1. ai..arap2 masin la mulut ang aku kawin thn ni..ahahaha.

    p/s:xtau knp..aku rasa..hg pun bakal join kami thn ni..hah..masin x mulut aku agak2nya ni??

    ReplyDelete
  2. ms lolliyana:
    hehe eh betul la kan..aritu kisahnya sbb hampa suma nk kawen tahun ni la yg jadik reunion tuh..

    p/s:hmm aku rasa impossible kot :P

    ReplyDelete
  3. takde yang imposible. jangan je nnt 111111 tu aku yang tepaksa beli tiket nak g kenduri kol..wakakakka.. ;))

    ReplyDelete
  4. epalejau:
    mmg ko beli tiket 11.11.11 tu tpi kenduri nolly :P...

    ReplyDelete
  5. aih..mula2 mmg aku nak pilih tarikh cun tu..tp mak aku xsetuju sbb jiran sebelah umah kami pi haji.adeh..semangat kejiranan sungguh..nak kena jiran pun ada..

    ReplyDelete
  6. miss lolliyana:
    giler hebat tul mak hg..satu msia sungguh aih.. kahkah...tarikh cun mmg ramai akan pilih kan..takot clash ja..so hg buat la date lain hehehe

    ReplyDelete