Wednesday, April 20, 2011

aku tertido dan dia terlelap


aku ngn epalejau ada satu rutin. rutin berchatting lewat malam. kami tak chat awal2 tu. tak best. bila org lain dh tdo elok mimpi indah kami gigih begossip. aku jenis tak reti nk tdo awal. dia plak selalu buat kerja sampai subuh. ingatkan jadi student ja buat assignment ke subuh. dh jadik cikgu pun sama jugak yer rutin ko kekeke..

bila dah berchatting tgh2 mlm tu kejadian ni selalu terjadik. dia tunggu aku reply dekat sejam. at least lepas sejam aku reply, "aku tertdo tadi hehe". kira mujur la aku terjaga balik tp kebarangkalian aku nk tertdo masa chat tu rasanya baru sekali kot. tu pun sbb dia lambat balas so aku baring2 terus terlelap.

bukan apa pernah terjadik aku tunggu punya tunggu dia tak balas-balas. tup tup esok pagi ada sms masuk or kat fesbuk bunyik ayat ni. "aku terlelap semalam :D"..naseb baek aku faham. lama sket tak balas tu aku tau ler. kompom tangkap lentok depan laptop la tu. so tunggu lagi??say oyasumi ja lah aku pun hehe..




pink and blue..oh ingatkan aku kaler yongseo la had haha



p/s: mc arini dan keja sok..mesti esok ramai tak caya aku demam hadoii..

8 comments:

  1. hahahahahaha! ko tipu. demam padahal chatting sampai tengah malam ;p

    pasal aku tetdo tu selalu je jadik tapi normal la kan.. yang tak normal tu ko.. da tido tapi bangun balik, pastu gigih sambung chat and gossip.. hahahaha..sengal.

    santek gambar. google ke? hahahahahahaha..

    ReplyDelete
  2. epalejau:
    sbb dgn ko aku buleh bertahan ja hahaha

    tu sbb aku lom niat nak tdo..so mmg aku akan terjaga balik..aku klu dapat tdo stgh jam pon aku dh segar dh. tak mcm ko kuikui..

    ha ah aku google..cantek kan..ingt ko jer pandai cari gambar..buwekkkk!!

    ReplyDelete
  3. hahaha.. dengan aku apa yang ko tak tahan? kena maki pun, sabar aje tadah telinga. tapi aku tak penah pun laa maki ko kan :D

    setengah jam? TAKDE MAKNANYAAA untuk aku. lupakan ajela.

    santek. espeseli muka aku dalam tu. wakakakakakaa..

    ReplyDelete
  4. yg demam badan nyer tp tgn tuk menaip ym, otak tuk berfikir ayat reply ym, mata tuk melihat screen lappy, telinga tuk dengar byi buzz ym x demam pun cik stickynote...hehehehehhe

    ReplyDelete
  5. Eh,matikla epal pasni ramai org add di ym...haha.

    Demam SN?ok2 nad cuba utk caya..hahaha..selamat berehat!

    ReplyDelete
  6. epalejau:
    kahkah maki tu lom pernah bebel bakul2 pernah..

    ko kena tdo bangun jam 12..tu mmg trademark ko la kan ngeh3..

    tu aku ckp ko bab perasan kalah aku sebenarnya. tp tak nak ngaku isk3x..


    icebatu:
    wah mmg tepat sekali teori kamu tu yer ice batu kekekkekee


    nad:
    tp yg add had kena tabah stay up and kena faham klu dia xbalas tu maksudnya dia terlelap baek punya kahkah..

    kena amek gambr tunjuk ubt 5 jenis dan besar2 tu letak kat blog nampaknya bagi org pecya nih hahaha

    ReplyDelete
  7. memang kaler yongseo la..uwaaaa T_T

    ReplyDelete
  8. miss labi:
    kan kaler yong seo tu..T_T

    ReplyDelete