Thursday, April 21, 2011

mitos yang sebenarnya tertulis

percaya dengan mitos sapa berjaya tangkap bunga yang pengantin baling then turn dia kawen lak lepas tu???muhahaha..tak baek oo percaya benda2 gitu. tapi klu buat main-main gurau-gurau buleh kot ekekeke.

bukan apa, aku tengok gambar nani kawen ni ha. buleh tahan lawak gambar ni klu tengok haha. gigih berebut tambah2 ann ngn cikgu mahfuzah.

tak sia-sia depa berebut. ann bulan 6 ni kenduri. cikgu mahfuzah lak baru selamat jadik tunang orang. tu si wani tu dh selamat jadik cik puan azim pon.belakang wani sket si dila kawen bulan 6 ni gak.

ha tu si miss lolliyana even terlindung pun tak lama dah tu kehkeh. jgn ingat muka hang tak jelas aku tak perasan tu hang tau hahaha.

naseb baek epalejau tak dak time ni..klu dia ada, aku kompom dia antara yg gigih nk sambut bunga tu muhahaha..

tapi mitos itu hanya kebetulan..kerana yang sebenarnya semua itu sudah tertulis ;))


kredit to muiz untuk gambar ni :D



aku tersengih bila tengok gambar ni. lawak giler haha..masa nani - muiz kawen cikgu mahfuzah single lagi. sekarang dh sibuk cari photographer untuk outdoor ;D

p/s: jangan tanya asal aku tak rebut..cuba cari kat mana aku dlm gambar ni??wakakaka

14 comments:

  1. Hah duk ujung2 je tu...org paling last ka ni SN?hehehe

    ReplyDelete
  2. lor, sempat buh P/S tu..cadang nak tanya..ekeke

    ReplyDelete
  3. wah hebat nad..tahniah anda baru sahaja memenangi hdiah percutian balik ke kelantan hahaha

    ReplyDelete
  4. miss labi:
    sbb dh tau dh kompom akan ada yang akan tanya..tgk posisi kedudukan la time tu..kompom2 xmo rebut muhahaha

    ReplyDelete
  5. hoih..aku xmain ar rebut2 ni..aku xjoin depa ok..mana ada muka aku dlm tu..ahahhaa...

    ReplyDelete
  6. miss lolliyana:
    cuba tgk kt cermin tu byg sapa klu nk ngaku muka hg xdak pon ekekekke

    ReplyDelete
  7. semua dah tua2..dah smp seru nak kawen. ang plak bila pizz??

    ReplyDelete
  8. udalolli:
    aku duk rasa muda lagi kot kehkeh..hang uda bila nya plak :P

    ReplyDelete
  9. alaaa..kenapa aku takdak masa ni? kalo tak, ann ngan mooh takkan dapat celen aku punya ah!

    aku pun suka gila tengok gambar ni muiz publish kat fb dulu ;)

    ko nak kawen kalu haa, tunggu pas aku. hahahahah!

    ReplyDelete
  10. epalejau:
    hahaha aku leh byg had camna ko bersemangat nk dapatkan bunga tu..

    gambr ni serious buat org gelak..memori habis tu :D

    kahkah mesti la sbb ko nanti akan belikan tiket ke sbh untukk aku ekekekke...

    ReplyDelete
  11. terharu aku weh..tetiba kuar gambar ni..hehe..betoi la..sapa yg dok pulun nk rebut tu suma xlama dh..oleh kerana depa dok rebut bunga yg aku baling tu, nnt depa pun mcm aku jugak..lepas kawen terus dpt baby...yeayyyyy..

    ReplyDelete
  12. nani:
    teharu??aku pon teharu hg muncul kat sini hehe..tu la pasal tak sia2 depa berebut suma pakat amek no tuh..then klu masin mulut hg cepat la si aqeef dapat member..bersusun lak tu wakakaka

    ReplyDelete
  13. aku slalu jd silent reader la..huhu..xdan nk komen..aku kan buzy..almaklum la..cataloger berjaya skang neh..hehe..mintak2 masin mulut aku..cepat la aqeef dpt kawan..xgaduh dia nk adik..hehe..

    ReplyDelete
  14. nani:
    wah dh jadik otai cat tuh..tp nani kwn2 xsama cam adik sendirik kuang2 :D

    ReplyDelete